ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ Ο ΜΠΕΡΓΚ

πηγή: Intime
 

«Δεν χάνονται αυτά τα γκολ», είναι μια συνηθισμένη και πολυμεταχειρισμένη… αγανάκτηση της εξέδρας. Βλέπει ο άλλος το σίγουρο, το πανσίγουρο γκολ, αυτό που δεν μπορεί να έχει άλλη κατάληξη, κι όμως ο παίκτης το χάνει. Κάποιες φορές το ακούς από τους οπαδούς και για κάποια «γκολ» που… χάνονται. Από κεκτημένη ταχύτητα βγαίνει η κουβέντα από το στόμα.

Ο Μπεργκ έκανε το δεύτερο γκολ και το ξέσπασμά του, η αντίδρασή του, χωρίς υπερβολή, ήταν μια… ανακούφιση των οπαδών του Παναθηναϊκού. Έτσι τον θέλουν. Όχι να χάνει το άχαστο γκολ, όπως συνέβη στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, και στο πρόσωπο του Σουηδού να «διαβάζουν» την έκφραση «Το έχασα;…, στα παπάρια μου».

Ανατριχιαστικά πράγματα περνάγανε από το μυαλό των βαζέλων όταν στο πρώτο ημίχρονο ο μέγας γκολτζής Μπεργκ έχασε σίγουρο γκολ. Κι όταν δεν έβαλε την μπάλλα και στη φάση του Β ημιχρόνου, όταν το πόδι του ήταν στους 27 πόντους διαφορά από το τέρμα του Παναιτωλικού, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού σαλτάρισαν. Όχι γιατί το έχασε, αυτό που δεν χάνεται, αλλά επειδή η κάμερα συνέλαβε τον Σουηδό να μην τον πολυνοιάζει. Λες και το έκανε επίτηδες, λες και δεν ήθελε να το βάλει.

Έγινε, τελικά, το 1-2, από τον Μπεργκ και όλη η λύτρωση διέψευσε πανηγυρικά κάθε κακή σκέψη.

Διαβάστε ακόμα:

Να ανάβουν κι ένα κερί στον Καραϊσκάκη