Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ!

πηγή: Intime
 

Οταν σας έλεγα ότι ήταν παραμύθι φούρναρης η δήλωση περί τέλους των μεταγραφών του Ολυμπιακού, υποθέτω ότι οι περισσότεροι με πιστέψατε γιατί βγήκα πέρα για πέρα αληθινός. Στις επόμενες ώρες που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, η ομάδα του Μαρινάκη θα έχει ενισχυθεί με έναν επιθετικό.'

Δεν έχω κάποια μυστική πηγή που μου έκανε αυτή την αποκάλυψη. Βασίζομαι μόνο στα λόγια του προπονητή, Μάρκος Σύλβα, που είπε μετά το ματς απέναντυ στον Λεβαδειακό: «Εχουμε τον Χάρα, τον Πουλίδο που δεν είναι η φυσική του θέση και τον Αλφρεντ και με τη δουλειά και το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου η ομάδα θα βελτιωθεί».

Φως φανάρι ότι η θρυλάρα θα πάρει φορ. Με το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου η ομάδα θα βελτιωθεί, είπε ο κόουτς. Η μεταγραφική περίοδος κλείνει αύριο. Δεν περιμένω με μια προπόνηση να γίνει κάποιος από τους Χάρα, Πουλίδο ή Αλφρεντ αυτός που δεν είναι και εκείνος που θέλει ο Σύλβα. Τι καταλαβαίνεις, λοιπόν; Η ότι η ομάδα θα κάνει μεταγραφή ή ότι ο Πορτογάλος έλεγε παπαριές. Πάντα παίζει και η υπόθεση για πρόβλημα στη μετάφραση. Διαλέγεις και παίρνεις λοιπόν.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ολυμπιακός γλύτωσε τα λαϊκά δικαστήρια στο 89