ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ «ΚΡΥΒΟΥΝ» ΣΤΗΝ ΑΕΚ!

πηγή: Intime
 

Η ΑΕΚ επιστρέφει στη σούπερ λίγκα όχι μόνον σαν ΑΕΚ, σα όνομα βαρύ, αλλά και με την καλή εικόνα που έδειξε στα φιλικά ματς. Άρα, με κεκτημένη ταχύτητα θεωρείται μία εν δυνάμει υποψήφια πρωταθλήτρια.

Στη Ξάνθη δεν είδαμε την ΑΕΚ να γίνεται το αφεντικό του αγώνα. Όταν, μάλιστα, η Σκόντα δεν έδειξε δυνατότητες στις αντεπιθέσεις, όπως ο ΠΑΣ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η μαλακία του ΠΑΟΚ να παίξει στα Γιάννενα χωρίς να λάβει υπ' όψιν ότι ο ΠΑΣ είχε την ικανότητα να ολοκληρώσει αντεπιθέσεις, μάλιστα σε μικρό χρόνο! Και να είναι αποτελεσματικός, αφού έκανε τρία γκολ σε 4 ευκαιρίες.

Ο Παναθηναϊκός ήταν το απόλυτο αφεντικό αλλά το ματς της Κυριακής δεν πιάνεται. Στη Λεωφόρο η Καλλονή είχε σηκώσει τα πόδια, όπως τα κορίτσια στο Άμστερνταμ που
περιμένουν να τα επισκεφθούν οι πελάτες που τις μπανίζουν στη βιτρίνα.

Η ΑΕΚ. Και οι παίκτες το γνωρίζουν ότι ακόμα δεν είναι έτοιμοι να αγωνιστούν ανοικτά, να ρισκάρουν επιθετικά ποντάροντας στην ανωτερότητά τους. Δεν το λένε, βέβαια. Το  «κρύβουν».

Δεν το ξεφωνίζουν από την ΑΕΚ, αλλά το πράμα έδειξε στην Ξάνθη. Η ομάδα είναι ακόμα ανέτοιμη να βάλει ποικιλία στο παιχνίδι της, να κυριαρχεί στο ματς. Υπάρχουν οι
προϋποθέσεις αργά ή, γρήγορα η ΑΕΚ να βελτιώσει το επίπεδο επιβολής της στον αντίπαλο.

Κάποια πράγματα δεν γίνονται από τη μία στιγμή στην άλλη.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Καραπαπάς και ο «Βαγγέλης της Μυκόνου»