ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΣΠΑΝΟΥΛΗ

πηγή: Intime
 

Σου λένε μη γράφεις αυτά που ξέρεις για την ομάδα πριν την έναρξη του τουρνουά γιατί δημιουργείς κλίμα. Κάνεις κακό στην εθνική. Κι αναρωτιέμαι απο πότε κάνει κακό η αλήθεια και κυρίως αν η δουλειά μας είναι να υπηρετούμε την ομάδα ή τον πελάτη αναγνώστη, ακροατή, τηλεθεατή που εμμέσως ή αμέσως πληρώνει για να ενημερώνεται.

Ετσι που λες. Μαθαίνεις ότι ο Βασίλης Σπανούλης έχει χαμηλή διάθεση επειδή δεν είναι τόσο αρχιγαμάω στην εθνική όπως στον Ολυμπιακό και σου λέει ο άλλος, μην το γράψεις γιατί έχουμε πρεμιέρα ευρωμπάσκετ.

Και του απαντάω του έτσι, αν δηλαδή μετά τον αποκλεισμό γράψω πως του τη βαράει του Βασιλάκη που ο Καλάθης του έχει κλέψει κυβικά στην ομάδα, παρότι θα έπρεπε να νιώθει απελευθερωμένος, δεν θα μου πουν όλοι πως στην αποτυχία είναι εύκολο να ανακαλύψεις πληγές; Και να τις σκαλίσεις.

Η κουβέντα είναι φιλολογική ενόψει του Ευρωμπάσκετ που αρχίζει απόψε με τον Κατσικάρη να έχει την ευχαρίστηση του πλήρους ρόστερ, αλλά και τη δύσκολη αποστολή να φτιάξει οικογενειακό κλίμα. Να βάλει σε αυτό το κλίμα κι αυτούς που θεωρούν ότι είναι πάνω από τη φαμίλια.

Διαβάστε ακόμα:

Χάθηκε από την εθνική και η κωλοφαρδία