Ο ΤΣΑΝΑΣ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

πηγή: Intime
 

Συμπαθής και σοβαρός φαίνεται αυτός ο Κώστας Τσάνας που του φορτώσανε την εθνική. Πάντως δεν φαίνεται να έχει τα κυβικά το παλληκάρι για να ανταποκριθεί στο ρόλο του πρώτου προπονητή. Ασε που από το πουθενά τα έχωσε πολύ χοντρά στους παίκτες του.

Δεν το πήρες χαμπάρι τι έγινε; «Οι παίκτες αντέδρασαν κι αυτό είναι το αισιόδοξο κομμάτι», είδε και είπε ο Τσάνας. Δεν ξέρω που είδε την αντίδραση, αλλά τη στιγμή που λέει ότι οι ποδοσφαιριστές τα «έδωσαν» στο ματς με τη Φινλανδία, εννοεί ότι στα προηγούμενα κωλοβαράγανε. Ούτε πάθος ούτε διάθεση να τρέξουν. Κοινώς τα έχωσε στους παίκτες, ψάχνοντας να βρει κάτι θετικό.

Κι ο Παπασταθόπουλος τα έψαλε σε έναν ρεπόρτερ που τον ρώτησε αν αναλαμβάνουν οι παίκτες την ήττα. Χαζή ερώτηση που δεν χρειάζεται απάντηση. Και να σου πει ο Παπασταθό ότι αυτός και οι συμπαίκτες του αναλαμβάνουν την ευθύνη της ήττας τι θα έχεις ανακαλύψει; Πιθανόν την Αμερική 500 και... χρόνια μετά τον Κολόμβο.

Γκέλα του Τσάνα να ψάχνει θετικά σε μια ακόμα ήττα καρμπόν, που συνοδεύτηκε από αποδοκιμασίες και ρίψεις αντικειμένων από τον κόσμο. Εδώ που τα λέμε... Αν θέλει κανείς να βρει κάτι θετικό αυτό ήταν. Ποιο; Η ρίψη των αντικειμένων από τον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι ασχολούνται ακόμα. Χαίρεται...

Διαβάστε ακόμα:

Χάθηκε από την εθνική και η κωλοφαρδία