ΠΟΙΟΣ ΞΕΥΤΥΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ «ΣΑΠΑΚΙ» ΕΣΙΕΝ

πηγή: Intime
 

Ο Παναθηναϊκός έκανε τη μεγάλη, την πολύ μεγάλη μεταγραφή του Εσιέν, αλλά ήδη πιάσαμε Σεπτέμβριο και πλησιάζουμε στις εκλογές του Τσίπρα και ο ευρών τον Γκανέζο... αμειφθήσεται. Ήδη, ο Παναθηναϊκός έφαγε δύο αποκλεισμούς στην Ευρώπη χωρίς τον Εσιέν, τη μεγάλη μεταγραφή. Με συνέπεια οι ψίθυροι να γίνονται φωνές δυνατές...

Τι τρέχει με τον Εσιέν; Εγώ θα σου δώσω τη μεγάλη απάντηση για τη μεγάλη μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Θα μιλήσει το γήπεδο. Αυτή είναι η απάντηση. Όλα τα άλλα που λέγονται είναι για παραμύθια. Για όσους θέλουν να δουλευτούν. Να κοροϊδευτούν.

Για την αξία και για την προσφορά ενός ποδοσφαιριστή μιλάει μόνον το γήπεδο. Ούτε τα πρωτοσέλιδα, ούτε οι δηλώσεις του ότι ήρθε για πρωτάθλημα, ότι θα τα δώσω όλα, ότι πώς και πώς περίμενα να υπογράψω σ' αυτή την ομαδάρα.

Η μεγάλη, λέει, μεταγραφή του Εσιέν στον Παναθηναϊκό. Όχι, κύριε. Δεν έγινε καμμία μεταγραφή Εσιέν. Δεν θα μας τρελλάνετε. Αν είχε γίνει μεταγραφή θα την βλέπαμε. Και θα την αξιολογήσουμε για μεγάλη, για πολύ μεγάλη μεταγραφή όταν τον παικταρά τον δούμε με τη φανέλλα του Παναθηναϊκού.

Μέχρι σήμερα υπάρχει μονάχα ο διασυρμός όλων εκείνων που μίλησαν για το σουξέ της μεταγραφής Εσιέν, για το ότι ο Παναθηναϊκός άλλαξε κιόλας επίπεδο. Κι όλα αυτά πριν παίξει ο Εσιέν και πριν δείξει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα υγείας.

Διαβάστε ακόμα:

Η αλήθεια για την υγεία του Εσιέν