Ο ΣΙΛΝΤΕΛΦΕΛΝΤ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ!

πηγή: Intime
 

Από τότε που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει σταματήσει να κατηγορεί φόρα παρτίδα τον Ευάγγελο Μαρινάκη και να υποστηρίζει ότι με τη βοήθεια του παρασκηνίου παίρνει τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός. Ότι παίζει μπάλλα μια εγκληματική οργάνωση, ότι η σακούλα ελέγχεται στη διαιτησία και, τέλος πάντων, όλο το σύστημα δουλεύει για πάρτη του Μαρινάκη.

Είναι δυνατόν να κάνει πλάκα ο Αλαφούζος όταν ο άνθρωπος εδώ και περισσότερο από 3 χρόνια επιμένει σε συγκεκριμένες καταγγελίες, προς ακόμα πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση; Σε καμμία περίπτωση. Θέλω να πω ότι δεν προσφέρεται για αστειάκια και ανεκδοτάκια, σαχλαμαρούλες και μαλακιούλες, αυτή η ιστορία και ό, τι έχει σχέση με το βρώμικο πρωτάθλημα.

Το θέμα της διαφθοράς είναι σοβαρό και δεν αναδεικνύεται έτσι ή, αλλοιώς μονάχα για να το πάρουν κάποιοι οπαδοί της μιας ή, της άλλης πλευράς να πούνε τις ηλιθιότητές τους. Τα χα χα χου χα τους.

Ο μέχρι πρόσφατα σέντερμπακ του ΠαναθηναΛϊκού Γκόρντον Σίλντελφελντ έδωσε συνέντευξη σε Έλληνα δημοσιογράφο και αναφερόμενος στο στημένο πρωτάθλημα της Ελλάδος το... παραξευτύλισε το πράμα. Σίγουρα ο Κροάτης μιλούσε σοβαρά, εννοούσε αυτά που έλεγε, όμως ο τρόπος που τα περίγραφε είναι η απόλυτη γελοιοποίηση των απόψεων και των θέσεων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο συγκεκριμένο θέμα. Στο θέμα της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος.

Ένας διαιτητής λέει ο Σίλντελφεντ, όταν διαμαρτυρηθήκαμε για ένα πέναλτυ ανύπαρκτο που έδωσε, ψιθύριζε «πες του Αλαφούζου να με πληρώσει, αν θέλετε να σας δίνω πέναλτυ...».

Πρέπει να είναι και πολύ μαλάκας όποιος πάρει στα σοβαρά αυτή τη χοντρομαλακία του Σίλντελφεντ! Πρόσεξε. Δεν λέω ότι ο Κροάτης λέει ψέματα. Δέχομαι ότι πράγματι το κοράκι, όπως αναφέρει ο Σίλντελφεντ, με το χέρι στο στόμα, ψιθύρισε στον Πράνιτς «Πες στον πρόεδρό σου να πληρώνει κι αυτός...».

Κι εγώ, αν ήμουν στη θέση του διαιτητή, όταν αδικαιολόγητα μου διαμαρτύρονται οι παίκτες της ομάδας που υποψιάζονται όλα τα σφυρίγματά μου, αυτό θα έλεγα: «Πες στο αφεντικό σας να πληρώνει...».

Τι σημαίνει αυτό; Όχι, βέβαια, ότι ο διαιτητής, ακόμα και ο πιο πονηρός, ο πιο αλεπουδιάρης, θα τα... ζητήσει μέσω ποδοσφαιριστή, μάλιστα την ώρα του αγώνα. Αυτά δεν γίνονται ούτε στα κόμικ.

Διαβάστε ακόμα:

Η μεγάλη γκέλα του Παναθηναϊκού με Σάντσες