Ο ΔΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!

πηγή: Intime
 

Κάτι προσωπικό και εξαιρετικά σοβαρό θα προέκυψε στον προπονητή της ΑΕΚ Τραϊανό Δέλλα και υποχρεώθηκε να απουσιάσει από το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα. Μουσαντένια ήταν τα πλάνα που έδειχναν τον Δέλλα στη διάρκεια του ματς στο ΟΑΚΑ. Είχε ειδοποιηθεί ο σκηνοθέτης της νόβα να χρησιμοποιήσει πλάνα από την καβάτζα του καναλιού.

Στο τέλος, μετά τη λήξη, ήταν πράγματι ο κανονικός Τραϊανός Δέλλας εκείνος που μίλησε σε ζωντανή μετάδοση. Και είπε πράγματα εντελώς κουφά. Δικαιολογημένα, όμως. Επειδή το παλληκάρι δεν παρακολούθησε ο ίδιος το ματς, δεν το «έζησε» και πήρε «χαρτάκι» από τον Μπορμπόκη.

Φοβερά πράγματα. Για την τραγική εμφάνιση της ΑΕΚ που ανέτρεψε το 0-1 του ΠΑΣ χάρη στις ατομικές προσπάθειες ενός παίκτη, αυτής της μισοριξιάς, του Μπουανανότε, ο Δέλλας έδωσε... συγχαρητήρια στους παίκτες του. Για όνομα! Μήπως συγχαίροντας τους παίκτες του για τη θλιβερή και κακομοίρικη απόδοσή τους ο προπονητής έδινε και συγχαρητήρια στον εαυτό του.

Τα παιδιά, είπε ο Δέλλας, δούλεψαν πολύ το παιχνίδι. Είπαμε. Ο άνθρωπος σίγουρα δεν ήταν στο γήπεδο. Και οφείλει ίσως να μας πει πού βρισκόταν, πάντως όχι στο ΟΑΚΑ.

Το άλλο το τρομερό που του είπε ο Μπορμπόκης και έκανε τον παπαγάλο ο Δέλλας: «Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις απέναντι σε ομάδες που θα έρθουν εδώ να κλειστούν». Ξανά μανά, για όνομα! Αν δει το video ο Δέλλας θα διαπιστώσει ότι σε κάποια διαστήματα η ομάδα που κλεινόταν πίσω ήταν η ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος παίκτης της ΑΕΚ θέλει πιπέρι στο στόμα!