ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ

 

Τα έχεις βάλει κάτω, αν κερδίσει και απόψε η Ελλαδάρα ομαδάρα στο μπάσκετ. Γι' αυτό είμαι εδώ. Έξι παιχνίδια έδωσε στο ευρωμπάσκετ η εθνικάρα ομαδάρα και τα πήρε και
τα έξι. Αν κερδίσει και την Ισπανία, στις επτάμισυ αρχίζει ο αγώνας, τότε οι Σπανούληδες θα περάσουν στους «4».

Όλα μέσα είναι. Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα, όπως και η Ισπανία, η κάθε ομάδα που βρίσκεται στους «8», στα προημιτελικά, έχει κάθε δικαίωμα, και δυνατότητες προσθέτω,
να σηκώσει την κούπα. Πήρες χαμπάρι;

Ο τελικός του ευρωμπάσκετ γίνεται την... Κυριακή! Την ημέρα των εκλογών, αν δεν σου διεφεύγει. Αξίζει να αναφέρω και ποια ώρα θα ξεκινήσει το παιχνίδι που θα αναδείξει την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Στις 8 μ.μ.. Πιθανόν, δηλαδή, όταν τελειώσει ο τελικός, όταν θα έχει κερδίσει η Ελλάδα, μέσα στις πιθανότητες κι αυτό, να μη γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο τελικός νικητής στο άλλο... ντέρμπυ.

Στο ντέρμπυ Σύριζα-ΝΔ! Παίζεται στα ψιλά, σύμφωνα μ' όλα τα γκάλοπ, το αποτέλεσμα των εκλογών. Για σκέψου, λοιπόν. Την Κυριακή το βράδυ, για ποιον θα πρωτοπανηγυρίζουμε, για τον Τσίπρα και τον Μεϊμαράκη που θα μας... σώσουν ή, για τον Μπουρούση και τον Κουφό που θα μας κουφάνουν σε περίπτωση νίκης τους.

Σουρεαλιστικό. Να χαρείς για τη νίκη στο καλάθι της κάλπης, δηλαδή γι' αυτόν που μετά τις εκλογές θα συνεχίζει να σε καρφώνει με δίποντες και τρίποντες πρόκες. Όπως και να γελάσει το χειλάκι σου επειδή με την κατάκτηση του ευρωμπάσκετ θα υποχρεωθούν η... Μέρκελ και Λαγκάρντ να μας κουρέψουν το χρέος.

Διαβάστε ακόμα:

Αλλος, ένας ερωτικός Ολυμπιακός στο ματς με την Μπάγερν