ΤΟ ΜΑΡΑΖΙ ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

 

Θα δούμε τον Ολυμπιακό της Ευρώπης. Δυστυχώς! Το αγωνιστικό πρόσωπο που ο Ολυμπιακός παρουσιάζει στο τσάμπιονς ληγξ δεν έχει καμμία, μα καμμία σχέση με την πατσαβούρα που βλέπουμε στο πρωτάθλημα. Να, γιατί λέω «Δυστυχώς».

Είμαι γάβρος και δεν την χάρηκα την ομαδάρα μου την περασμένη σαιζόν. Να πιάσουν απόδοση οι παικταράδες μας και να με φτιάξουν εμένα τον οπαδό. Πήραμε το πρωτάθλημα πάλι, αλλά τι να το κάνεις. Μπάλλα δεν παίξαμε.

Σου λέω το μαράζι του γάβρου της παληοσειράς. Γάβρος μέχρι θάνατο, όμως βλέπει από την τηλεόραση με το... ζόρι τα ματς πρωταθλήματος. Και η ιστορία συνεχίζεται και στο νέο πρωτάθλημα. Με σβηστές τις μηχανές κέρδισε Πλατανιάδες και Λεβαδειακούς. Από το πρώτο κιόλας ματσάκι με Πανιώνιο ο νέος Ολυμπιακός έδειξε ότι θα το ξαναπάρει το πρωτάθλημα χωρίς να χρειαστεί να παίξει μπάλλα, αν δεν έχει ντέρμπυ.

Σήμερα, όμως, αντίπαλος είναι η Μπάγερν. Σήμερα το Καραϊσκάκη θα ζήσει μία ακόμα βραδυά τσάμπιονς ληγκ. Θα δούμε μπάλλα ευρωπαϊκή και από ελληνική ομάδα, όχι μονάχα από την γερμανική. Σίγουρα.

Διαβάστε ακόμα:

Του Ρομπέρτο τα κίτρινα γάντια της προδοσίας