ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ Ο ΜΙΛΕΡ!

πηγή: Intime
 

Γράφει ο Βενέδικτος Παρλαβάντζας

Περίμενα να κατακάτσει η σκόνη. Είδα και απόειδα τίποτα. Η σκόνη είναι στον αέρα. Κι αυτό γιατί δεν μιλάμε, κλάνουμε. Ακούω τον κάθε χλημίτζουρα να εκτιμά πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει ισοπαλία από την Μπάγερν. Να απαντήσω; Εκατό φορές να παίξει ο Ολυμπιακός με την Μπάγερν, 96 - 99 θα χάσει.

Δεν θα προκύψει 100 φορές νίκη των Βαυαρών, γιατί πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει μια φυσική καταστροφή και να αναβληθεί το παιχνίδι. Να σκάσει μύτη ο κουτσός, ο Σόιμπλε, στο Καραϊσκάκης και να γίνει της καριόλας. Να έχει μπλακ άουτ στο τετράγωνο επειδή ο χονδρός μπουρδουκλώθηκε στο κεντρικό καλώδιο στην προσπάθειά του να κουτουπώσει τον ρεπόρτερ του ΟΤΕ ΤV. Ολα αυτά τα γεγονότα είναι πιο πιθανά από την ισοπαλία ή τη νίκη της θρυλάρας σε αυτό το ματς.

Να είμαστε σοβαροί. Κωλόφαρδο το γκολ του Μίλερ, σου λέει ο άλλος. Μια εφημερίδα είχε και δήλωση του Γερμανού που το παραδεχόταν. Στα παπάρια τους, ποιος θα τους διαψεύσει; Ο πρόξενος της Γερμανίας; Αυτός τα έβαλε με την αστυνομία για το ξύλο που έφαγαν οι οπαδοί της Μπάγερν. Αλλοι μαλάκες κι αυτοί. Ηρθανε στην Ελλάδα τέτοια εποχή και περίμεναν να τη βγάλουν καθαρή.

Επιστρέφω στο γκολ του Μίλερ. Βεβαίως και έτσι το ήθελε. Στη θέση του θα το δήλωνα ευθαρσώς: «Εεεεεετσι ήθελα να το βάλω». Ακόμα κι αν η μπάλλα βάραγε πρώτα στο δοκάρι και μετά στην πλάτη του Ρομπέρτο θα έλεγα, ως Μίλερ, πάλι το ίδιο. «Ετσι ήθελα. Να χτυπήσει δοκάρι και να γλείψει τη φαβορίτα του Ισπανού». Δεν ξέρει το παλληκάρι. Αντιτουριστικός Βαυαρός.

Από την άλλη καταλαβαίνω απόλυτα την τοποθέτηση του σπορτκάστερ, που έκανε οκτώ μετάνοιες, εκατό παρακλήσεις για συγχώρεση και διακόσιες βαθιές υποκλίσεις στο μεγαλείο της θρυλάρας. Είχε τολμήσει να πει σε μια άλλη φάση πως παίκτης του Ολυμπιακού ήταν οφσάιντ. Την τελευταία φορά που ειπώθηκε κάτι τέτοιο από περιγραφέα αγώνα, ο πρόεδρος πήρε τηλέφωνο τον υπεύθυνο του αθλητικού τμήματος του καναλιού και του ζήτησε να απομονώσει τον δράστη και να τον μαστιγώσει. Με το αίμα του δε, να γράψει σε όλους τους τοίχους στο υπόγειο του ραδιομεγάρου: «Δεν βγαίνει ποτέ οφσάιντ παίκτης του Ολυμπιακού».

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει κάτι αγωνιστικό από τη διαδικασία κι όχι μόνο τα χρήματα της συμμετοχής. Είναι καλή ομάδα. Την πιστεύω. Απλώς όχι απέναντι στην Μπάγερν. Κανείς δεν μπορεί να κερδίσει κάτι απέναντι στην Μπάγερν, εκτός κι αν μιλάμε για την Μπάρτσα και τη Ρεάλ. Δεν μου έρχεται κάποια άλλη ομάδα. Κόφτε, λοιπόν, την παπαρολογία για την κωλοφαρδία του Μίλερ, την αστοχία του Σαλίνο και το ρίσκο των τελευταίων λεπτών. Τελειώσαμε.

Διαβάστε ακόμα:

Λερώσαμε ξανά τις σωβρακοφανέλες μας