ΓΙΑΤΙ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΕ ΤΟΝ ΤΣΟΡΙ Ο ΣΥΛΒΑ!

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ποιος να το περίμενε! Προσωπικά δηλώνω ότι εγώ δεν το περίμενα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Σύλβα να αναθέσει ρόλο χωροφύλακα στον Τσόρι Ντομίγκες! Από το πρώτο κιόλας λεπτό, με την εντολή ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού να επιτηρεί τον Λαμ της Μπάγερν!

Τον δεξιό αμυντικό της γερμανικής ομάδας. Επαγγελματίας ο Αργεντινός του Ολυμπιακού πειθάρχησε στον προπονητή του αλλά δεν τα κατάφερε! Παρ' ό, τι βοηθούσε στον περιορισμό του Λαμ και ο Κασάμι. Γιατί;

Ο Λαμ είναι το μπακ που έχει αποστολή να προωθεί το παιχνίδι, όσο γίνεται μπροστά. Και το παλληκάρι έχει το χάρισμα της γρήγορης επιστροφής.

Ο Πορτογάλος προπονητής ξεκάθαρα έπαιξε με ανοικτά χαρτιά απέναντι στην Μπάγερν. Μέσα στην έδρα του ο Ολυμπιακός δεν έχει απαιτήσεις, ούτε καν να υποκλέψει αποτέλεσμα. Μόνον αν σταθεί τυχερός.

Γι' αυτό ζήτησε από τον Τσόρι να φορέσει φανέλλα εργάτη, όχι αξιωματικού. Να αναφέρω μόνον ότι σε κάποια φάση ο Ντομίγκες ξεπέρασε δύο παίκτες της Μπάγερν και το Καραϊσκάκη ξεσηκώθηκε! Άλλο, όμως, τι ήθελε ο κόσμος, τι περίμενε από την ομάδα του κι άλλο πως έπαιξε ο προπονητής, ο οποίος, τελικά δεν απέφυγε τη βαρειά ήττα με 3-0.