ΘΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΣΤΟΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ;

πηγή: Intime
 

Μη σου πω τι έχει συμβεί σε ανάλογες περιπτώσεις. Λέω για τη μεταγραφή του Μπερμπάτωφ στον ΠΑΟΚ. Ένας παικταράς, πανάκριβος και μεγάλης ποδοσφαιρικής αξίας, να υπογράφει σε μια ομάδα κι αντί να πάει καλύτερα, αυτή να έχει πορεία χειρώτερη. Είναι ένα έργο που το έχουμε φάει στη μάπα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δεν το συζητάμε ότι ο Βούλγαρος είναι ένα και δύο και τρία σκαλιά ανώτερος από το μέσο όρο κλάσεως των συμπαικτών του. Το αξίζει με το παραπάνω το συμβόλαιο που υπέγραψε. Μπερμπάτωφ είναι αυτός.

Μέχρι κι ένα εκατομμύριο, καθαρό στο παντελόνι θα πάρει ο Μπερμπάτωφ μέχρι το τέλος της σαιζόν, εάν μ' αυτόν ο ΠΑΟΚ πιάσει τους στόχους που αναφέρονται στο συμβόλαιο των δύο πλευρών. Πολλά λεφτά σε λίγους μήνες. Να πω τη μεγάλη κουβέντα και μην τρομάξει κανείς.

Τι είναι, ρε, ένα εκατομμυριάκι μονάχα για πάρτη του Βούλγαρου, αν ο ΠΑΟΚ, επιτέλους, σηκώσει το πρωτάθλημα και προχωρήσει στο γιουρόπα ληγκ! Μπροστά στο πρωτάθλημα είναι λίγα όσα δώσει ο Ιβάν, ας δώσει του Μπερμπάτωφ περισσότερα, που δεν προβλέπονται στη συμφωνία τους. Κανείς δεν θα πει λέξη.

Αν, όμως, και με Μπερμπάτωφ, χωρίς απαραίτητα να έχει ευθύνη αυτός, ο ΠΑΟΚ θα είναι μια από τα ίδια; Εδώ είναι το ζόρι. Ούτε ο πρώτος θα 'ναι ο Μπερμπάτωφ, ούτε ο τελευταίος που για δέκα διαφορετικούς λόγους πιθανόν να μη «δώσει» στον ΠΑΟΚ αυτά που περιμένει ο κόσμος, αλλά και οι συμπαίκτες του.

Κι αυτοί, οι συμπαίκτες θα οφεληθούν οικονομικά αν η ομάδα πάρει κύπελλο, πρωτάθλημα, πάει καλά Ευρώπη. Στην ανάποδη, όμως, θα φύγουν κουβέντες στα αποδυτήρια, άλλοι παίκτες με το κεφάλι σκυφτό, άλλοι κατά πρόσωπο θα τις αμολάνε. Ότι ο Βούλγαρος συνάδελφος δεν πρόσφερε όσο εμείς κι όμως θα πάρει περισσότερα εκείνος.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Θόδωρος του ΟΦΗ κι όχι του Παναθηναϊκου