ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!

πηγή: Intime
 

Ποδοσφαιρικός πολιτισμός. Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελλισανίδης παρακολούθησαν παρέα το ντέρμπυ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα. Το ίδιο θέλει να επαναληφθεί ο Σαββίδης και με το αφεντικό του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη. Πονηρός ο Πόντιος!

Άσε, σκέπτεται ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, να τον καλοπιάσω τον χοντρό, να με βγάλει εμένα δεύτερο στο πρωτάθλημα! Κι αυτό θα είναι κάτι που τον βολεύει τον Μαρινάκη, που δεν έχει καθόλου καλές προσωπικές σχέσεις με τον Μελισσανίδη και τον Αλαφούζο.

Μήπως βγει πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ! Αν, βέβαια, ο Ιβάν παρακαλέσει τον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης να παίξει στα ίσα το καινούργιο πρωτάθλημα. Να κρατηθεί μακρυά από τις εγκληματικές δραστηριότητες που του χρεώνουν Αλαφούζος και Σαββίδης;

Να μιλήσουμε σοβαρά. Αγκαλιές και φιλιά στο στόμα δεν υπάρχουν ανάμεσα στα αφεντικά των ΠΑΕ. Ποδοσφαιρικός πολιτισμός ναι, για τα μάτια του κόσμου, όμως ο καθένας κυττάει το συμφέρον του με κάθε τρόπο.

Όσο αφορά την πρόσκληση στον Μαρινάκη από τον Ιβάν, να παρακολουθήσουν μαζύ το ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, υπ' όψιν ότι στο προηγούμενο ντέρμπυ ο πρόεδρος του Ολυμπιακού νταηλίκι μόνος του και άνευ προσκλήσεως, με τον ιδιωτικό του στρατό ανέβηκε Τούμπα.

Για σκέψου! Να αποφασίσει να πάει πάλι απρόσκλητος στην Τούμπα ο Μαρινάκης, και να κάτσει στην εξέδρα με τους «Πορτορικανούς» σωματοφύλακές του. Όχι στη σουίτα, δίπλα στον Σαββίδη.

Διαβάστε ακόμα:

Η βοήθεια του λαού στον ΠΑΟΚ με ...κροτίδες