ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΕΣΙΕΝ ΠΟΥ ΔΕΝ... ΓΚΟΜΕΝΙΣΕ ΣΤΟ ΜΠΑΡ!

 

Δεν ήθελαν κάτι άλλο οι παπαράτσι να βγάλουν συμπέρασμα. Όταν λέμε παπαράτσι εννοούμε και τους δημοσιογράφους, όχι μόνον τους φωτογράφους που κυνηγάνε τις... απαγορευμένες αποκλειστικότητες. Με την ευκαιρία να πούμε ότι τους γκόσιπ ρεπόρτερ τους βάπτισαν πριν 50 χρόνια σαν «παπαράτσι» από το όνομα του ήρωα της θρυλικής ταινίας «8,5» του Φελίνι, του δημοσιογράφου με το όνομα Παπαράτσι, που τον έπαιζε ο Μαρτσέλο Μαστρογιάνι.

Είχαν στα χέρια τους, λοιπόν, τη φωτογραφία του Μάικλ Εσιέν στη μπάρα, από κοντά στο στιγμιότυπο και ένα μανούλι, τι άλλο ήθελαν οι παπαράτσι! Βρήκαν και το όνομα του κοριτσιού και έδεσε το γλυκό.

Ο Γκανέζος πρώην παικταράς τα πήρε στο κρανίο! Κακώς. Είτε έκανε κατάσταση με την νεαρά και το προκλητικό στήθος της, είτε όχι, η αντίδραση του Γκανέζου δεν ταιριάζει σε επώνυμο. Είσαι φίρμα, Μιχαλάκη. Άρα, θα ασχοληθούν μαζύ σου. Όχι μόνο αν θα παίξεις μπάλλα στον Παναθηναϊκό.

Έτσι που λες. Αυτό θα πει σταρ. Να αντέχει στο κουτσομπολιό. Ακόμα και στην ανύπαρκτη είδηση. Η γκόμενά σου, η σύζυγός σου να σου έχει εμπιστοσύνη, ότι δεν ξενοπηδάς.

«Γαμημένοι, οφείλατε να με ρωτήσετε πρώτα πριν φτιάξετε σενάριο» έγραψε ο Μάικλ Εσιέν για τη φάση με την μπαργούμαν. Το λάθος! Και γιατί ο ίδιος ο Εσιέν δείχνει ικανοποιημένος στη φωτό με το κορίτσι και γιατί αντιδρά σα να τον έπιασαν στα πράσα.

Με την ευκαιρία. Μήπως ήταν παράλειψη του παικταρά να μη φλερτάρει, να μη γκομενίσει με την κοπέλλα.

Διαβάστε ακόμα:

Κάνει ρίμα η «φανέλλα» με τα «μπουρδέλα»