Ο ΠΑΟΚ ΠΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟ 2-1 ΤΗΝ ΑΕΚ

πηγή: Intime
 

Δεν μπορώ να το πω ντέρμπυ το παιχνίδι στην Τούμπα, άσχετα όπως εξελίχθηκε τα τελευταία λεπτά. Ανάμεσα στις δύο ομάδες υπήρχε διαφορά. Μεγάλη και ορατή διαφορά. Ένας ΠΑΟΚ ζωντανός, πεινασμένος, δραστήριος, επίμονος και βέβαια επιθετικός που τελικά ανέτρεψε και το σκορ. Έχανε 1-0, το έκανε 2-1, αλλά κέρδισε με την ψυχή στο στόμα.

Αφού χρειάστηκε στα τελειώματα να μετατρέψει τα καρέ του σε οχυρό Άλαμο. Ζωή ή, θάνατος ήταν για τον ΠΑΟΚ το παιχνίδι που το δυσκόλεψε, που έβαλε στο κόλπο την ΑΕΚ.
Τότε, μόνο τότε, όταν πια έγινε το 1-2 με πέναλτυ του Κλάους η ΑΕΚ δήλωσε παρούσα στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ άξιζε να πάρει την νίκη από το πρώτο ημίχρονο, μάλιστα με σκορ ασφαλείας. Επειδή η ΑΕΚ ήταν απογοητευτική, μικρή, ελάχιστη, δύο, ίσως και δυόμισυ σκάλες πιο κάτω.

Δεν είναι δυνατόν να παίζει η ΑΕΚ και με Βάργκας και με Μπουενανότε. Με δύο ντελικάτους παίκτες ικανούς για δημιουργικό παιχνίδι. Και τι βλέπαμε. Τους δύο παίκτες να αμύνονται μέχρι που να παίρνουν κάρτα. Έπρεπε να αλλάξει η ΑΕΚ όταν πια μπήκε στο γήπεδο ο Μάνταλος.

Ένα τέτοιο πράμα στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστής και η ΑΕΚ σε ρόλο κομπάρσου. Θα μου πεις μπάλλα είναι, όλα γίνονται, όλα τα βλέπεις. Στην Ισπανία την ίδια ώρα μέχρι το 84 έχανε η Μπαρτσελώνα 4-1 από την Θέλτα. Και οι τρεις παικταράδες μπροστά ήταν σκέτο τρίο Στούτζες. Μέσι, Σουάρεζ και Νεϋμάρ ένα σκέτο καφενείο.

Έτσι και η ΑΕΚ. Δεν βλεπόταν. Δεν μπορούσε να αλλάξει την μπάλλα. Κι ένας ΠΑΟΚ ανίκανος να σκοράρει. Να έχει πατήσει την ΑΕΚ, να φτιάχνει ευκαιρίες και να μην βλέπει πλεκτό.

Διαβάστε ακόμα:

Οι 7 και ο τρελοπαοκτσής του Λεβέντη