Ο ΠΑΟΚ ΕΠΑΙΞΕ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ!

πηγή: Intime
 

Η ομάδα που κυνήγησε τη νίκη στα ίσα, όχι μουλωχτά, ήταν ο ΠΑΟΚ και άξιζε πέρα για πέρα το τρίποντο παρ' ότι βρέθηκε να χάνει 1-0 στο Περιστέρι από τον δειλό και συντηρητικό Ατρόμητο. Δύο κυνηγούς έριξε στην περιοχή των γηπεδούχων ο ΠΑΟΚ κι έτσι έδειξε ότι το ματς είναι δική του υπόθεση, ότι ήρθε στην Αθήνα για τη νίκη μονάχα.

Σ' ένα παιχνίδι τακτικής ο προπονητής του Ατρόμητου καθυστέρησε να μπει στο πνεύμα. Τελικά μιμήθηκε τον ΠΑΟΚ και έπαιξε στην επανάληψη με δύο κυνηγούς, όχι μονάχα με τον Ναπολεόνι.

Αυτό έπρεπε να κάνει ο Ατρόμητος από την αρχή. Πολύ περισσότερο όταν ο ΠΑΟΚ έχει τις γνωστές αμυντικές του αδυναμίες. Κι έναν τερματοφύλακα, τον Όλσεν, εύκολο στη γκάφα. Στο ποδόσφαιρο κτυπάς ποντάροντας στις αδυναμίες του άλλου, δεν προσπαθείς να υπερισχύσεις κόντρα στα ατού του αντιπάλου.

Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σαν υποψήφιος πρωταθλητής! Ένας ΠΑΟΚ αποφασισμένος να κάνει την υπέρβαση. Άσχετο αν τελικά ο Ατρόμητος τιμωρήθηκε με δύο γκολ από στημένες φάσεις. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες σε ομάδα που προηγείται, που ενδιαφέρεται περισσότερο για την οργάνωση της άμυνάς της να τρώει δύο τεμάχια από κόρνερ.

Διαβάστε ακόμα:

Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, αν ξεπεράσει τα 5 παλούκια!