«ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ» ΤΟ ΠΑΟΚ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

πηγή: Intime
 

Από τη μία ο ΠΑΟΚ, που μεθαύριο βράδυ τον περιμένει το ντέρμπυ της ζωής του. Κερδίζει τον Ολυμπιακό κι έχει πρόσωπο να μιλάει και να ελπίζει πραγματικά για πρωτάθλημα. Αν, όμως, χάσει από τον Ολυμπιακό, τότε μιλάμε για το πισωγύρισμα του ΠΑΟΚ. Με τι άντερα στη συνέχεια να επανέλθει σαν υποψήφιος πρωταθλητής;

Να, γιατί λέμε ότι το ντέρμπυ της Κυριακής στην Τούμπα είναι όλα τα λεφτά για τον ΠΑΟΚ, όχι για τον Ολυμπιακό! Επί της ουσίας ο Ολυμπιακός δεν έχει να χάσει τίποτα, ακόμα κι αν φύγει με ήττα. Δεν θα τον φρενάρει στη... συνήθη πορεία του για ένα ακόμα πρωτάθλημα. Απεναντίας, αν κερδίσει ο Ολυμπιακός, τότε ο ΠΑΟΚ θα ξαναβρεθεί στο κενό.

Να, λοιπόν, γιατί το ματς στην Τούμπα, χθες, ήταν «στημένο». Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, όταν οι δύο αντίπαλοι έχουν αλλού το μυαλό τους. Όχι στο συγκεκριμένο αντίπαλο, αλλά στον... επόμενο.

Χωρίς προσυνενόηση, μέσα στον αγώνα τους ΠΑΟΚ και Ντόρτμουντ εκδήλωσαν τις «απόκρυφες» επιθυμίες τους να τελειώσουν το ματς χωρίς να το κτυπήσουν το αποτέλεσμα.

Εν όψει Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να αποπλανηθεί, να παρασυρθεί στις αγωνιστικές απαιτήσεις ενός άλλου παιχνιδιού. Το ίδιο και η Ντόρτμουντ παραμονές του ντέρμπυ με την Μπάγερν.

Το πράμα ήρθε μόνο του. Πάρτε τη μπάλλα εσείς, κύριος της Ντόρτμουντ, κι εμείς οι παοκτσήδες θα έχουμε συμμετοχή στο παιχνίδι «αναμονής». Να ξεμπερδεύουμε απ΄αυτό το «άχρηστο» ματς που είναι έξω από τους άμεσους στόχους μας και να το «χρησιμοποιήσουμε» για το επόμενο, εσείς με Μπάγερν, εμείς με Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμα:

Να σνομπάρουν στην Τούμπα τον Μαρινάκη