ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΛΑΣΕΩΣ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-0 ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!

ΠΗΓΗ: Intime
 

Απαράδεκτος ο Ολυμπιακός! Όχι μόνο κέρδισε καθαρά τον ΠΑΟΚ, αλλά και εξέθεσε τον αντίπαλό του μέσα στην Τούμπα με τρόπο προκλητικό.

Λέω απαράδεκτος ο Ολυμπιακός διότι έπαιξε μονάχα ένα ημίχρονο. Αυτό λέγεται αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Στα πρώτα 45’ ο πρωταθλητής κτύπησε το παιχνίδι, που ήταν αληθινό ντέρμπυ, όχι μόνο στα χαρτιά, και έφυγε στο ημίχρονο για τα αποδυτήρια με ένα δίκαιο 2-0.

Στην επανάληψη, και εδώ ελέγχεται ο Ολυμπιακός, αποσύρθηκε από τον αγώνα! Άφησε τον ΠΑΟΚ να παίζει μόνος του. Και τι πέτυχαν οι γηπεδούχοι με την ανοχή των φιλοξενουμένων; Τίποτα. Μηδέν.

Η διαφορά κλάσεως ανάμεσα στις δύο ομάδες, για όσους βλέπουν μπάλλα, φάνηκε στην επανάληψη, όταν κυριάρχησε ο ΠΑΟΚ, ακριβώς διότι ο Ολυμπιακός παρεχώρησε όλο το ντέρμπυ στον αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έπαιζε σαν ομάδα και φάνηκαν ατομικά οι ικανότητες των παικτών του. Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ με ατομικές προσπάθειες, όχι σαν ομάδα, «καθήλωσε» τον πρωταθλητή.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ χειροκρότησε στο τέλος τους ηττημένους. Διότι θεώρησε ότι κατάφεραν στο β’ ημίχρονο να πάρουν τις πρωτοβουλίες, να πιέσουν τον αντίπαλο και να χάσουν ευκαιρίες. Σημειώνω, ότι ένα γκολ του Ολυμπιακού, το 2-0 έγινε από κόρνερ. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 11 κόρνερ και μηδέν γκολ.