«ΣΗΜΑΔΟΥΡΑ» Η ΑΕΚ 1-0 ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΗ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Για μια φορά ακόμα η ΑΕΚ κατέδειξε και στους μύωπες ότι με την απόδοση που «φτιάχνει» στο γήπεδο δεν μπορεί να συνεχίσει να κυκλοφορεί με υψηλές απαιτήσεις στο πρωτάθλημα. Κέρδισε πάλι με τη ψυχή στο στόμα, μ' ένα «ψόφιο» 1-0, αγχωτικό και ψυχοβόρο και ψυχοβγαλτικό, στα τελευταία λεπτά, τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Σκοράρισε το κεφάλι ενός «ποδοσφαιριστή» με το όνομα Κρισάντους, που είχε μπει αλλαγή μόλις 2-3 λεπτά ενωρίτερα. Τυχερή η ΑΕΚ για το γκολ, τυχερή και στα τελειώματα ο Ατρόμητος είχε δοκάρι!

Ευτυχώς που δεν έγινε το 1-1, τα δίκαια παράπονα της ΑΕΚ θα «γέμιζαν» την προσεχή εβδομάδα, διότι αν η μπάλλα δεν κτυπούσε στο δοκάρι ο Ατρόμητος θα ισοφάριζε στο 91 από θέση οφσάιντ.

Ο Κρισάντους, ο σκόρερ, δεν έχει μυρουδιά από μπάλλα, οι άλλοι παικταράδες της ΑΕΚ τι κάνουν; Παίζουν ποδόσφαιρο επιπόλαιο, πιο σωστά ανεύθυνο. Μηδέν ανάπτυξη παιχνιδιού. Για να φθάσουν στην αντίπαλη περιοχή «δουλεύουν» το πράμα με περιττές μπαλλιές και σε ρυθμό εξοργιστικά αργό, μάλιστα χωρίς αλληλοϋποστήριξη.

Σαφώς η ΑΕΚ ήταν καλύτερη σε σύγκριση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της, κόντρα σε ΠΑΟΚ και Βέροια. Δεν ήταν καλή, όμως. Με τον Ατρόμητο ήταν πάλι προβλέψιμη, αρκετά προβληματική και δεν κρίνεται από τη βαθμολογική της συγκομιδή. Και ο Παναθηναϊκός έχει μαζέψει 15 βαθμούς, αλλά κι αυτός απογοητεύει. Ειδικά στη σαββατιάτικη νίκη του 1-0 στα Πηγάδια με την χειρώτερη όλων των εποχών Ξάνθη.

Γεμίζει, λοιπόν, το σακούλι της ΑΕΚ, ένα ακόμα τρίποντο και θεωρητικά έχει ρίξει άγκυρα στην κορυφή της βαθμολογίας.