ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΨΑΡΟΚΑΣΕΛΕΣ

πηγή: Intime
 

Δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός! Ποιος το λέει αυτό; Το γήπεδο. Δεν υπάρχει κανένας με δικαίωμα να ομιλεί, παρά μόνον το γήπεδο. Κι όσοι, χωρίς έγχρωμα γυαλιά, θέλουν να βλέπουν τι «λέει» το γήπεδο.

Το 0-2 στην Τούμπα από τον Ολυμπιακό, να το πούμε χοντρά, χωρίς να πέσουμε σε λεπτομέρειες πως προέκυψε, βγάζει μια μεγάλη αλήθεια. Μια σκληρή αλήθεια. Γι' αυτό όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο θα πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένοι με το «2» στην Τούμπα.

Δυστυχώς, κι αυτό συμβαίνει μονάχα στην Ελλάδα, οι ομάδες που δεν παίρνουν πρωτάθλημα κάνουν... αντιπολίτευση σε στυλ πολιτικών κομμάτων. Τόσο ανεύθυνα. Τόσο χυδαία. Χαρακτηρίζουν ανίκανη την κυβέρνηση κι όταν εκλεγούν αυτοί τα κάνουν το ίδιο και χειρώτερα σκατά.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα. Δυστυχώς. Κακό αυτό, αλλά ισχύει. Το είδαμε στην Τούμπα. Πήρε το ντέρμπυ επειδή είναι ομάδα ανώτερη. Καλύτερη.

Κάποτε ο ΠΑΟΚ κέρδιζε τον Ολυμπιακό από το... αεροδρόμιο. Ο Ολυμπιακός έχανε στη Θεσσαλονίκη διότι ήταν ο κακός του έργου και έπρεπε να τιμωρηθεί γιατί ήθελε να κλέψει τον Κούδα.

Χθες χωρίς ψαροκασέλες, χωρίς τραμπουκισμούς, τέτοιο κόντρα πισωγύρισμα, σε φίλαθλη ατμόσφαιρα ο Ολυμπιακός καθαρά και δίκαια έφθασε στο 2-0 και μετά «τιμώρησε» τον ΠΑΟΚ! Του χάρισε ένα δεύτερο ημίχρονο ολόκληρο, διότι ο Ολυμπιακός στο Β' 45λεπτο αποσύρθηκε.

Μετά, λοιπόν, απ' αυτή την κρυστάλλινη νίκη και πανάξια του Ολυμπιακού η αλήθεια και η ελπίδα που βγαίνει είναι μία. Για να κτυπήσουν πρωτάθλημα οι ανταγωνιστές του Ολυμπιακού θα χρειαστεί να γίνουν ισοϋψείς, ισοβαρείς.

Διαβάστε ακόμα:

Ευχαριστημένος να' ναι ο Ιβάν με το 0-2