ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΜΑΡΚΟ ΣΥΛΒΑ!

πηγή: Intime
 

Να σου πω την αμαρτία μου αυτός ο Μάρκος Σύλβας δεν μου γεμίζει το μάτι. Η εντύπωση που δίνει είναι πως στερείται από προσωπικότητα. Δεν τον βοηθάει η φάτσα του. Άλλο αυτό. Δεν μετράς τον άλλονα από τη δημόσια εικόνα του. Όπως τον κοζάρεις στην τηλεόραση.

Πιθανόν ο Πορτογάλος να είναι προπονηταράς. Να βγει τέτοιος, δηλαδή. Δεν θα τον πεις αστέρι κιόλας, όπως πρόλαβαν κάποιοι μετά το «2» στο Λονδίνο με την Άρσεναλ και στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Ώπα, ρε! Ακόμα είναι ενωρίς να βγει συμπέρασμα για τον Μάρκο Σύλβα. Πολύ ενωρίς. Όπως θα ήταν λάθος να κριθεί ο προπονητής του Ολυμπιακού για το 3-0 της Μπάγερν, που θα μπορούσε να ήταν 5-0.

Όπως δεν είναι σωστό να συγκρίνουν τον Σύλβα με τους άλλους προπονητές του Ολυμπιακού επί Μαρινάκη. Ότι είναι πολύ καλύτερος του προηγούμενου, του συμπατριώτη του, ότι είναι ένας άλλος Βαλβέρδε.

Ο Σύλβας είναι ο Σύλβας. Και θα τον ζυγίσεις σαν τον προπονητή του Ολυμπιακού το 2016. Και, βέβαια, η τελική βαθμολογία του θα βγει από τα ματς στην Ευρώπη, όχι το κωλοπρωτάθλημα, που παρασύρει τον Ολυμπιακό σε παιχνίδια πατσαβούρες.

Διαβάστε ακόμα:

Κι όμως χάνει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός