ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ... ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ΑΝΕΔΕΙΞΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

πηγή: Intime
 

Δεν ξυπνήσαμε μια άσχημη μέρα και από εκείνο το συγκεκριμένο πρωινό ξεκίνησε το κακό, η «οικονομική κρίση» όπως την λένε. Την είχαμε κάτω από το προσκεφάλι μας και μέσα στην τσέπη μας την οικονομική κρίση, ήταν ένας αληθινός εφιάλτης που όμως δεν θέλαμε να τον αντιμετωπίσουμε σαν πραγματικότητα. Έτσι και με την εθνική ομάδα στο ποδόσφαιρο.

Όλοι οι παπάρηδες μιλάνε για μία... άλλη εθνική ομάδα, μέχρι το μουντιάλ του 2014. Μαλακίες, λέει ο αποδυτηριάκιας. Η ομάδα το καλοκαίρι του 2014 ήταν ήδη άρρωστη, άσε τα «καλά» αποτελέσματα στην Βραζιλία. Από το πρώτο κιόλας ματσάκι με την Κολομβία ο αποδυτηριάκιας το 'χει γράψει, ότι η δουλειά βρωμάει.

Η αλήθεια φάνηκε στη συνέχεια. Και τα χάλια στην εθνική ομάδα δεν οφείλονται στις διάφορες ανοησίες που λένε κάποιοι. Ότι δεν υπάρχει πλέον ο Σάντος, ότι σταμάτησαν κάποιοι παίκτες κι άλλα τέτοια φαιδρά.

Μιλάμε για καρκίνο. Το χειρώτερο ότι δεν ήταν αντιληπτός για να ξεκινήσουν οι θεραπείες. Έτσι είναι. Δεν υπάρχει καμμία έκπληξη! Μιλάμε για ποδόσφαιρο κι όχι μόνον.

Στο ποδόσφαιρο η έκπληξη είναι μία. Σ' έναν αγώνα. Όταν διαρκεί μήνες, όταν η ομάδα δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη ακόμα και με αντιπάλους πολύ κατώτερους, τότε είναι ανόητο να αγνοείς τη... χθεσινή ημέρα. Το χθες. Ότι ξαφνικά και από το πουθενά μια ομάδα «πετυχημένη» στο μουντιάλ εμφανίστηκε για κλάμματα στο Ευρώ.

Σήμερα η ομάδα δίνει το τελευταίο της αγώνα. Ό, τι και να κάνει, και 200-0 να κερδίσει, το πρόβλημα υπάρχει. Και το πρόβλημα δεν είναι απλά αγωνιστικό. Είναι η εθνική στραβομάρα, στο ποδόσφαιρο, στη δημόσια ζωή του τόπου. Δεν βλέπουμε. Δεν θέλουμε να δούμε. Πρώτα θα μας ξεβρακώσουν και μετά θα δούμε ότι είμαστε ξεβράκωτοι.

Η ανεπανάληπτη αποτυχία της εθνικής ομάδας ανέδειξε την εθνική μας στραβομάρα.

Διαβάστε ακόμα:

Με τα όπλα του Μαρινάκη τον σημαδεύει ο Σαββίδης