ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΛΗ!

πηγή: Intime
 

Γράψανε τα άντερά τους για τη μεταγραφή του Νίκου Καρέλη από τον Παναθηναϊκό στην... Γκενκ! Φοβερά πράγματα. Τα άντερά τους γράψανε και για εβδομάδες για μια μεταγραφή που δεν... έγινε, αλλά ήταν έτοιμη από στιγμή σε στιγμή να... πραγματοποιηθεί.

Ποιος Καρέλης και ποια Γκενκ. Ούτε για τον Μέσι της Ελλάδος μιλάμε, ούτε για τον Ρονάλντο. Και το παλληκάρι δεν το ζητάει η Μπάγερν και η Τσέλσυ, ούτε έστω η Γιουβέντους και η Αθλέτικο. Όχι, ρε, τόσο ντόρος για την ανύπαρκτη Γκενκ.

Και αφού δεν έγινε η περιλάλητη μεταγραφή του παικταρά Καρέλη, η κασέτα μπήκε πάλι στο εργαλείο εν όψει... Ιανουαρίου! Ότι τον κυνηγό του Παναθηναϊκού συνεχίζουν να τον... κυνηγάνε οι σκάουτ, ότι αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται. Τι μπορεί να σημαίνει όλη αυτή η ρεκλάμα.

Ο Παναθηναϊκός μήπως θέλει να τον σπρώξει και προσπαθεί να... μαγνητίσει το ενδιαφέρον κάποιων σκάουτ μη χάσουν το κελεπούρι, να προλάβει κάποιος. Ο μάνατζερ του ίδιου του ποδοσφαιριστή να κάνει παραγγελιές σε κάποιους πρόθυμους ρεπόρτερ. Δεν ξέρεις. Κάτι τρέχει, πάντως.

Ποιος ασχολείται, ρε, τι ακριβώς συμβαίνει. Αυτό που εντυπωσιάζει, και σήμερα παρατηρείται με την περίπτωση... μεταγραφής Καρέλη, χθες με κάποιου αλλουνού, είναι η κατσκευή σχετικού σήριαλ. Έτσι φαίνεται, τουλάχιστον.

Διαβάστε ακόμα:

Βασίλη Κωνσταντίνου θυμάσαι;