ΦΘΑΝΕΙ, ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ!

 

Δεν κατάλαβα. Σα να με υποχρεώνουν κάποιοι, σα να οφείλω κι εγώ να χαρώ κι εγώ με την πρόκριση της Αλβανίας στα τελικά του Ευρω. Αν δεν κάνω λάθος στη διοργάνωση θα παίξουν 24 χώρες, με ποια λογική να συμμετάσχω ειδικά στα πανηγύρια των Αλβανών.

Φοβερά πράγματα. Κάποιοι δημοσιογράφοι, κάποια μέσα, φαντάζομαι από μαλακία τους, σκέτη μαλακία, όχι κάτι άλλο περίεργο και ύποπτο, αντιμετώπισαν την... εθνική επιτυχία της Αλβανίας σα να είναι ελληνική.

Τρελλαίνεσαι για το μέγεθος της... αφέλειας(;) αν το συνδυάσεις και με το γεγονός ότι η Ελλάδα, η πρωταθλήτρια Ευρώπης 2004 έφθασε στον πάτο, πιο χαμηλά δεν γίνεται. Ρωτάω. Υπάρχει εξήγηση και ποια είναι αυτή, ο ελληνικός τύπος να χαίρεται για την Αλβανία, όπως δεν θα το έκανε π.χ. για τα Σκόπια και την Βουλγαρία, την Σερβία και τη Βοσνία.

Οι Αλβανοί τρελλάθηκαν με την πρόκριση. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός τους υποδέχθηκε την ομάδα στην επιστροφή της από την Αρμενία και μίλησε για ΕΘΝΙΚΗ επιτυχία. Η δύναμη
του ποδοσφαίρου. Που γίνεται όλο και μεγαλύτερη όσο η χώρα είναι μικρότερη.

Ξεχωρίζω από τις γραφικότητες των Αλβανών την κουβέντα του προέδρου της ποδοσφαιρικής τους ομοσπονδίας. Ότι στα τελικά της Γαλλίας θα εκπροσωπήσουμε τα... Βαλκάνια. Καλοσύνη τους.

Κάνε μας τη χάρη, ρε. Ούτε εμείς εκπροσωπούμε κανέναν άλλον, ούτε η Αλβανία είναι... πρέσβης του βαλκανικού ποδοσφαίρου. Εμάς μας εκπροσωπεί η δικηά μας εθνική ομάδα.

Χρήστο, το ακόλουθο κείμενο να σηκωθεί ΜΕΤΑ απ' εκείνο με τίπλο Γιατί η ΑΕΚ κάνει πιο ντέρμπυ...

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο Σισέ μπλέχτηκε σε εκβιασμό