Ο ΕΣΙΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ

πηγή: Intime
 

Κάποιος φταίει που ο Εσιέν, η μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού, δεν έχει παίξει ακόμα στον Παναθηναϊκό. Και η γενική εντύπωση είναι ότι δεν πρόκειται να παίξει. Πιο σωστά, καλύτερα να μην φορέσει καθόλου τη φανέλλα του Παναθηναϊκού, αν δεν είναι... Εσιέν. Αν δεν είναι αυτός που ήτανε.

Κάποιος φταίει, λέω εγώ, που ο Εσιέν δεν παίζει. Δεν είναι σε θέση να παίξει. Δύσκολο να σε πείσουν ότι κάποιος δεν κοροϊδεύει. Μέσα στο παιχνίδι, βέβαια, είναι και τα μήντια που φλόμωσαν τον κόσμο στο παραμύθι. Και... άργησαν, πολύ άργησαν να μας πουν ποια είναι η... αλήθεια για τον Εσιέν.

Βγήκε στον αέρα μια δήλωση με την υπογραφή του Γκανέζου πρώην παικταρά. Ότι θέλω να παίξω με τον Παναθηναϊκό, ότι δεν μ' ενδιαφέρουν τα λεφτά. Ας δεχθούμε ότι είναι λόγια δικά του, ότι δεν τα έβαλαν στο στόμα του.

Τι εννοεί ο παίκτης; Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μη θέλει να παίξει ο Εσιέν στον Παναθηναϊκό. Απεναντίας, όλοι αυτό περιμένουν. Γιατί, λοιπόν, αμολάνε αυτά τα σάπια, ότι το παιδί... θέλει να παίξει. Μήπως ήρθε για άλλο λόγο κι όχι να παίξει στον Παναθηναϊκό.

Το άλλο. Δεν μ' ενδιαφέρουν τα λεφτά, φέρεται να είπε ο Εσιέν. Θα παίξει, δηλαδή, αν βέβαια τα καταφέρει να παίξει χωρίς την απαίτηση να παίρνει τα λεφτά σύμφωνα με το συμβόλαιό του. Ρε, πλάκα κάνουμε.

Ο Εσιέν είχε το πρόβλημά του και το ήξερε. Είχε σχετικά ενημερώσει τον Παναθηναϊκό πριν υπογράψουν; Κι αν το γνώριζε ο Παναθηναϊκός, γιατί ρεκλαμάρησε την απόκτηση ενός... υγιούς ποδοσφαιριστή.

Μήπως βόλευε τον Παναθηναϊκό να πουλήσει μούρη με τη μεταγραφή μπόμπα, ενώ γνώριζε πως έκανε συμβόλαιο με σαπάκι και κράτησε μυστική την όποια μεταξύ τους ιδιαίτερη συμφωνία. Τι άλλο να πεις. Μόνον θυμάσαι την περίπτωση Πολέτι, ενός σακατεμένου Αργεντινού τερματοφύλακα, που πριν 43 χρόνια είχε έρθει στον Ολυμπιακό σαν «Έλληνας» και δεν έπαιξε ούτε λεπτό.

Διαβάστε ακόμα:

Ο χωρίς ράσο πατριάρχης του Παναθηναϊκού