Ο ΙΝΤΕΓΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΛΛΑ!

πηγή: Intime
 

Θηρίο αυτός ο Ιντέγιε. Οδοστρωτήρας. Πέφτει πάνω σε περίπτερο και το λυπάσαι, το περίπτερο βέβαια. Τον είδες πως κινήθηκε στο γκολ;

Όχι, δεν κρίνεται ένας παίκτης από μια φάση. Ποτέ. Ούτε από ένα-δύο αγώνες. Ποτέ. Τον μπανίζεις, όμως. Τρως στη μάπα τα προσόντα του. Και δεν ξέρεις πόσο ακόμα θα εξελιχθεί. Αν θα μείνει στάσιμος, ίσως.

Όλα παίζουν. Και εξαρτώνται και από τον ίδιον τον παίκτη, και από το περιβάλλον που λειτουργεί στην ομάδα του. Από τους συμπαίκτες του, από τον προπονητή του.

Κάνει μια στροφή 160 μοίρες ο Ιντέγε και στέλνει τον αντίπαλό του στην άλλη πλευρά. Νικάει και τον τερματοφύλακα. Φουκαράς είναι ο τερματοφύλακας αν βρεθεί απέναντι στον εκτελεστή που ξέρει μπάλλα.

Ο τερματοφύλακας «κυνηγάει» τη φορά της μπάλλας. Είναι αδύνατον, ούτε μια στο εκατομμύριο να σταματήσει το γκολ αν ο γκολκήπερ κινηθεί πολύ σωστά, π.χ. προς τα δεξιά και η μπάλλα έρθει στην εστία από αριστερά.

Ο Ιντέγε, αφού «έστειλε» τον αντίπαλο αμυντικό, καθάρισε και τον δυστυχή τερματοφύλακα στο γκολ. Από τις σπάνιες περιπτώσεις, άρμα μάχης να ξέρει και από τόπι.

Διαβάστε ακόμα:

Μη βαράτε τον Μπουονανότε