ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

πηγή: Intime
 

Έπεσε βαρύ στους αεκτζήδες αυτό το 4-0 από τον Ολυμπιακό. Επόμενο ήταν, όταν η ομάδα πήγαινε για αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη και τελικά δεν έχασε απλά, αλλά υπέστη συντριβή. Το χειρώτερο, ότι η ΑΕΚ παρουσίασε προς το τέλος εικόνα διάλυσης.

Έγινε λόγος για τη διαιτησία. Δεν είναι εκεί το θέμα. Βεβαίως το κοράκι έπαιξε Ολυμπιακό. Αναμενόμενο. Το ότι η ΑΕΚ έχει παράπονα από τον σφυρικτράκια δεν αλλάζει τα δεδομένα. Έτσι λέω εγώ.

Ο μεν Ολυμπιακός είναι αυτός που είδαμε. Η δε ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό είναι αυτή που είδαμε. Κι αυτό που είδαμε είναι ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Έστω ότι η ΑΕΚ δεν έχανε 4-0, αλλά 1-0. Έστω ότι έπαιρνε «Χ». Έστω ότι η ΑΕΚ κέρδιζε, όλα γίνονται στη μπάλλα. Ε, όπως κι αν καθότανε η τράπουλα η διαφορά είναι δεδομένη ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Παρακάτω. Οι οπαδοί της ΑΕΚ έδωσαν πολλά στην ομάδα. Αυτό που έγινε μετά τον υποβιβασνό ήταν θρυλικό. Ο κόσμος στάθηκε δίπλα στην ομάδα. Επειδή την πιστεύει. Επειδή περιμένει πολλά. Πολύ περισσότερα απ' αυτά που βλέπει.

Επόμενο, λοιπόν, να «απαιτούν» ένα πρωτάθλημα οι αεκτζήδες. Να τους φέρνει στα ίσα, ρε. Το θέλουν το πρωτάθλημα. Το έχουν ανάγκη. Κατανοητό. Να ληφθούν υπ' όψιν, όμως, δύο πράγματα.

Ένα. Δεν γίνονται όλα σε μια μέρα. Σ' ένα χρόνο, δηλαδή. Το δεύτερο είναι ότι στην πιάτσα κυκλοφορεί ένας Ολυμπιακός που με το καλημέρα κάθε χρόνο κάνει παντελόνι 30 εκ. από το τσάμπιονς ληγκ. Και το αφεντικό του αδιαφορεί αν το Καραϊσκάκη δεν γεμίζει ούτε στα ντέρμπυ του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμα:

Μη βαράτε τον Μπουονανότε