ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕ «2» ΣΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ!

πηγή: Intime
 

Η γνωστή Made in Greece ανοησία. Ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα δεύτερο κολλητό «2» στο τσάμπιονς ληγκ, μια επιτυχία που την γνωρίζουν μονάχα οι πολύ βαρειές φανέλλες της Ευρώπης, και όλοι πλάκωσαν τους... υπολογισμούς, ποια θα είναι η συνέχεια του έργου στον όμιλο του πρωταθλητή. Θα προκριθεί ή, όχι. Σιγούρεψε το εισιτήριο για τους «16» ή, όχι.

Καμμία κουλτούρα να χαρούν το δεύτερο «2», και στο Ζάγκρεμπ καπάκι μετά το Λονδίνο. Μια ζωή στην αγωνία. Στην κακομοιριά. Δεν γνωρίζουν την τέχνη της χαράς, της αληθινής ικανοποίησης από μια νίκη, ένα θρίαμβο. Είναι και τα μήντια που καλλιεργούν συστηματικά το σαράκι της αμφισβήτησης. Της ανασφάλειας. Στην Ελλάδα δεν βιώνουν το ποδόσφαιρο σα διασκέδαση, σα θέαμα. Στέκονται στο αποτέλεσμα. Νίκη, ήττα. Πρόκριση, αποκλεισμός. Το έργο δεν τους λέει. Τους φτιάχνει μονάχα τι θα γράψει ο φωτεινός πίνακας στο γήπεδο αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Κέρδισε, λοιπόν, εκτός έδρας ο Ολυμπιακός και την Δυναμό και ποιος ασχολείται με το τι έγινε στο γήπεδο! Σημασία έχει ότι πήρε ένα ακόμα τρίποντο και άρα..., ας ψάξουμε ποια μπορεί να είναι η συνέχεια. Με το κομπιουτεράκι στο χέρι.

Σα να τελείωσε η ταινία στο σινεμά και οι θεατές φεύγουν στεναχωρημένοι παρ' ότι παρακολούθησαν ένα αριστούργημα. Στα παπάρια τους. Τους χάλασε διότι στο τέλος ο πρωταγωνιστής δεν το πήρε το κορίτσι.

Σενάρια, λοιπόν, ένα και δύο και τρία σχετικά με το τι μπορεί να προκύψει στις υπόλοιπες τρεις αγωνιστικές στον όμιλο του Ολυμπιακού. Εγώ έχω ένα σενάριο αποκλεισμού του Ολυμπιακού, ακόμα κι αν κερδίσει εκτός έδρας και την υποψήφια πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν. Πώς!

Στο ποδόσφαιρο δίνω την πληροφορία αξίζει να υπολογίζεις μονάχα ότι έχει γίνει! Όχι να προβλέπεις τι πρόκειται να γίνει. Όπως κέρδισε εκτός την Δυναμό, ένας μέτριος Ολυμπιακός, δεν αποκλείεται να χάσει στο Καραϊσκάκη από την καλύτερή του κροατική αντίπαλο. Όπως επίσης να ηττηθεί ο πρωταθλητής στο ματς-ρεβάνς από την ανώτερή του Άρσεναλ.

Όλα μέσα είναι στη μπάλλα. Ο Ολυμπιακός να νικήσει στο Μόναχο, να φθάσει τους 9 πόντους και να αποκλειστεί. Να πάρει την 2η θέση η Άρσεναλ με νίκη στο Λονδίνο σε βάρος της Δυναμό και ένα «χ» εκτός έδρας από την Μπάγερν.

Συμπέρασμα. Μπράβο στον Ολυμπιακό που έκανε μια δεύτερη νίκη εκτός έδρας. Ξεχάστε το αύριο. Η ανησυχία με τα σενάρια πρόκρισης κρύβει φόβο, όχι ελπίδα. Αυτό είναι το κακό.

Διαβάστε ακόμα:

Λιοντάρια Ολυμπιακού με γατιά Δυναμό 1-0