ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΑΕΚ ΣΑΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ Ο ΔΕΛΛΑΣ

πηγή: Intime
 

Κρίμα. Δεν ταιριάζει στον Τραϊανό Δέλλα ο τρόπος που αντέδρασε όταν τον «παραίτησαν» στην ΑΕΚ. Τον ξέραμε από τότε που έπαιζε μπάλλα και τον είχαμε επαινέσει επειδή, πέραν από την αξία του σαν ποδοσφαιριστής, ήταν άνδρας. Σταράτος. Ντόμπρος. Ξεκάθαρος.

Δεν είναι κουβέντες αυτές που λέει σήμερα ο Δέλλας, μετά την «απόλυσή» του, για την οποία πρώτος υπεύθυνος είναι ο ίδιος. Δυστυχώς, δυστυχέστατα για τον Δέλλα, αλλά και για την ΑΕΚ αποδείχθηκε κατώτερος της εμπιστοσύνης που του έδειξαν. Και της ανοχής που του έδειξε η ΑΕΚ. Υπάρχουν και κάποια όρια.

Ο Τραϊανός Δέλλας, κακά τα ψέματα, θα έδινε τις εξετάσεις του στη σούπερ ληγκ. Όχι στην Γ' και την Β' εθνική. Μην τρελλαθούμε. Εκτός κι αν δεν μιλάμε για την ΑΕΚ, η οποία στην επιστροφή της στο μεγάλο πρωτάθλημα δεν ικανοποιούσε αγωνιστικά. Δεν ήταν αυτή που περίμενε ο κόσμος και η διοίκηση.

Ο μόνος που ήταν ευχαριστημένος από την εικόνα της ΑΕΚ στο γήπεδο ήταν ο Δέλλας. Όχι μονάχα στα μικρόφωνα και τις κάμερες, κι αυτό είναι που προβλημάτιζε. Ότι ο προσωπικός πήχης του προπονητή είχε απόσταση από τα αναμενόμενα.

Κανονικά ο Δέλλας έπρεπε να παραιτηθεί μόνος του. Να μην περίμενε την τεσσάρα από τον Ολυμπιακό που τραυμάτισε τους αεκτζήδες. Να παραδεχθεί δημόσια, δηλαδή, ότι μ' αυτόν προπονητή η ΑΕΚ δεν μπορεί να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο και να έχει ρόλο πρωταγωνιστικό στο πρωτάθλημα. Ας έρθει ένας άλλος στη θέση μου, για να δούμε πόσο θα βελτιωθεί η ομάδα με νέο προπονητή, με τους ίδιους παίκτες, με την ίδια διοίκηση, με το ίδιο αφεντικό στην ΠΑΕ.

Όχι, όμως, ο Δέλλας να παριστάνει το θύμα. Βοήθεια! Όχι να εμφανίζεται παραπονούμενος. Έλεος! Περισσότερα, και εννοώ πίστωση χρόνου, δεν μπορούσε να δώσει η ΑΕΚ απ' αυτά που χάρισε σ' ένα δικό της άνθρωπο, τον Τραϊανό Δέλλα. Αυτός, όμως, φέρθηκε σκάρτα. Δεν ανεγνώρισε την ευκαιρία που του πρόσφερε η ΑΕΚ. Και, βέβαια, ότι περίμενε μια άλλη πορεία στο πρωτάθλημα.

Αλήθεια, αυτά που λέει δημόσια ο Δέλλας είναι «δικά» του; Δύσκολο να πεις ότι τον εκφράζουν. Αν ναι, τότε κάποιο παιχνιδάκι θαρρούν πως παίζουν εκείνοι που βοήθησαν τον Δέλλα να παρουσιαστεί όπως πραγματικά αυτός δεν είναι. Ένας σπαθένιος, έτσι όπως τον ξέραμε.

Διαβάστε ακόμα:

Για τον Δέλλα φταίει και ο Μπάγεβιτς