ΣΤΟΥΣ «ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ» Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

πηγή: Intime
 

Έχω εξασφαλίσει την έγκυρη πληροφορία ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου, σε περίπτωση που θα χάσει η ομάδα του και το ντέρμπυ με την ΑΕΚ, θα κάνει το ίδιο. Όπως έκανε και στην ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ανέλαβε την... ευθύνη.

Φοβερό, ε! Τρακάρεις κάποιον με το αυτοκίνητο, τον στέλνεις στο νοσοκομείο, και το αμάξι του για ένα μήνα στο συνεργείο, και λες Εγώ φταίω. Εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη. Χωρίς, όμως, να πληρώσεις τη ζημιά. Χωρίς να αποζημιώσεις τον άλλον.

Σκότωνε η 17 Νοέμβρη, όπως ο ΕΛΑ, η κάθε τρομοκρατική οργάνωση, κι έλεγε μ' ένα κωλόχαρτο στο κάδο απορριμάτων μπροστά στην «Ελευθεροτυπία» «Εμείς το κάναμε, εμείς... αναλαμβάνουμε την ευθύνη». H απάτη.

Αναλαμβάνω την ευθύνη δεν σημαίνει ότι «χρεώνομαι» σαν οργάνωση το έγκλημα, που για τους τρομοκράτες είναι ρεκλάμα. Αναλαμβάνω την ευθύνη σημαίνει ότι Εγώ το έκανα, εμείς το κάναμε, θέλουμε να δικαστούμε και στη δίκη μας θα αναπτύξουμε τους λόγους γιατί σαν επαναστάτες το ρίξαμε στην ένοπλη βία.

Δεν είναι ανάληψη ευθύνης όταν κρατάς σε ανωνυμία την παρανομία σου. Ο Γιάννης Αναστασίου, όμως, σαν πρώην μέλος των Πυρήνων της Φωτιάς αφού πήρε μεταγραφή τρομοκράτη από τους Άγγελους τη Κολάσεως, έτσι έχει μάθει. Έχασε περίπατο ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα και είπε Εγώ φταίω.

Καθάρισε ο Παναθηναϊκός μ' αυτήν την συμπεριφορά τρομοκράτη. Όπως δεν θα έχει πρόβλημα ο Παναθηναϊκός αν χάσει και από την ΑΕΚ. Αρκεί, βέβαια, ο προπονητής να αναλάβει πάλι την ευθύνη.

Διαβάστε ακόμα:

Αντίο Μουρίνιο και δεν φταίει η σουφραζέτα