ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ!

πηγή: Intime
 

Κερδίζει την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός κι όλα μέλι-γάλα στην ομάδα, που θα έχει μόνον... έξι βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό και θα είναι δυνατά στο κόλπο του πρωταθλήματος. Με νίκη επί της ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός ξεχνάει τα όποια προβλήματά του και βέβαια δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή.

Από την άλλη ο κόσμος του Παναθηναϊκού... βαρέθηκε να περιμένει την απομάκρυνση του Γιάννη Αναστασίου. Το μέλλον του στη Λεωφόρο έπαιξε με διαφορά σενάρια, αλλά τελικά ο προπονητής παραμένει όσο κι αν αμφισβητείται ανοικτά. Επειδή η διοίκηση δήθεν δεν αντιμετωπίζει τους προπονητές σα μεταχειρισμένα πουκάμισα, σα στημένες λεμονόκουπες. Επειδή οι απώλειες βαθμών οφείλονται και στη διαιτησία.

Για σκέψου να έρθει άλλος προπονητής και με τον άλλον ο Παναθηναϊκός να πάει χειρώτερα. Άσε ότι ο νέος μπορεί να απαιτεί... μεταγραφές, δηλαδή έξοδα έξω από τις οικονομικές δυνατότητες της ΠΑΕ.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, συνεχίζει με τον Αναστασίου, ο οποίος αν φύγει τελικά, θα φύγει με δική του απόφαση. Θα παραιτηθεί ο ίδιος. Κανονικά. Δεν θα τον «παραιτήσει» ο Αλαφούζος. Και ο Αναστασίου θα εγκαταλείψει όταν πια δεν θα μπορεί να παραμείνει άλλο στην ομάδα.

Οι ήττες θα «διώξουν» τον Αναστασίου, όχι η διοίκηση. Η ήττα π.χ. από την ΑΕΚ και στη συνέχεια αν ο Παναθηναϊκός αποτύχει να πάρει αποτέλεσμα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Και να θέλει να τον κρατήσει ο Αλαφούζος, και να τον παρακαλάει να μείνει, ο Αναστασίου θα παραιτηθεί. Χωρίς αποζημίωση.

Διαβάστε ακόμα:

Ανίκανοι στον Παναθηναϊκό για πρωταθλητισμό