«ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...» Η ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΚΑΙΖΕΡ

 

Το 'χουν παραεξυτυλίσει με τις... αποκαλύψεις σκανδάλων. Έχει καταντήσει αηδία αυτή η... έκπληξη, η... κατάπληξη κάποιων, και βέβαια των ΜΜΕ, όταν γράφουν π.χ. για δωροδοκίες. Λες και ήρθαν από άλλον πλανήτη. Λες και δεν ζουν στον κόσμο της πραγματικότητας.

Το τελευταίο σκάνδαλο που παίζει στο διεθνές ποδόσφαιρο είναι τα στοιχεία, ομολογουμένως συγκεκριμένα και χειροπιαστά, σύμφωνα με τα οποία ο Φρανς Μπεκενμπάουερ λάδωσε
την... Μάλτα.

Ο αποδυτηριάκιας θα κάνει την πιο μεγάλη αποκάλυψη. Το πιο μεγάλο σκάνδαλο είναι να έχει λόγο η... Μάλτα, η κάθε Μάλτα της γης, εάν το προσεχές μουντιάλ γίνει π.χ. στο Κατάρ ή, στα Νησιά Μπούρου Μπούρου.

Όπως η Γιάννα Αγγελοπούλου που ήταν πρόεδρος της επιτροπής διεκδίκησης των ολυμπιακών αγώνων του 2004, έτσι στην Γερμανία πρόεδρος της σχετικής επιτροπής για το
μουντιάλ 2006 ήταν ο Φρανς Μπεκενμπάουερ. Ενώ η Γιάννα, το δικό μας κορίτσι δεν δωροδόκησε κανένα, ο κάιζερ της ποδοσφαιρικής Γερμανίας έδωσε στη ζούλα 6,7 εκ. για
εξαγορά ψήφων. Η Μάλτα για να ψηφίσει Γερμανία πήρε ένα πακετάκι 250.000 ντόλαρς.

Μιλάμε σοβαρά. Και τι λέμε; Όλοι δωροδοκούν! Όλους!!! Εκτός από τους Έλληνες. Εμείς ούτε τα παίρνουμε, ούτε τα δίνουμε. Σίγουρο. Τόσο σίγουρο όσο ότι όλοι οι άλλοι την κάνουν τη βρωμοδουλειά.

Υπάρχει δημοκρατία, κυρίες και κύριοι. Έτσι παίζεται το πράμα, με ψηφοφορία. Άρα, τι μου δίνεις για να σε ψηφίσω. Δεν κατάλαβα. Να σου δώσω τζάμπα αυτό που έχω, δηλαδή την ψήφο μου, για να κονομήσεις εσύ, για να κάνεις την πολιτική σου. Όχι, ρε. Η δημοκρατία κοστίζει.

«Για την Γερμανία, ρε γαμώτο...» ο Μπεκενμπάουερ έδωσε 6,7 εκ. Ρώτα τον Σόιμπλε να σου πει πόσα κονόμησε η Γερμανία από τη διοργάνωση του 2006. Ο κουτσός έχει το λογαριασμό.

Διαβάστε ακόμα:

Ρε, Μαρινάκη σπρώξε λίγο και την εθνική ομάδα