ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΙΒΑΝ ΣΤΟ... ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Ο μόνος που δεν φταίει για τη νέα αποτυχία του ΠΑΟΚ, την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης είναι ο... Μπερμπάτωφ. Και πώς να φταίει ο Βούλγαρος αφού δεν έπαιξε. Οι ευθύνες ανήκουν στους... τέκτονες του ΠΑΟΚ, στους χτίστες δηλαδή. Αυτούς που έχουν αναλάβει να χτίσουν τον ΠΑΟΚ. Και πρώτον αρχιτέκτονα εγώ βάζω τον Ιβάν. Αυτός που είναι το αφεντικό, για να μη ξεχνιόμαστε.

Ο μεγαλομέτοχος είναι ο υπόλογος, πρώτα αυτός και μετά τεχνικός διευθυντής, προπονητής, πρόεδρος ομάδας, παίκτες. Ο Ολυμπιακός ξεκινάει από τον Μαρινάκη, ο Παναθηναϊκός από τον Αλαφούζο, η ΑΕΚ από τον Μελισσανίδη. Εκτός κι αν δεχθούμε ότι όλοι οι άλλοι στο μαγαζί κάνουν ό, τι γουστάρουν, είναι ανεξέλεγκτοι.

Πληρώνει, λέει, ο Ιβάν. Και λοιπόν; Μέχρι πότε θα έχει συγχωροχάρτι στη καβάτζα επειδή βάζει τα λεφτά. Αθώος ο κατηγορούμενος ακόμα κι αν πληρώνει χωρίς τα λεφτά του να πιάνουν τόπο;

Βεβαίως πληρώνει ο σύντροφος Σαββίδης. Τζάμπα τα λεφτά του, όμως. Βαρειά κουβέντα αυτή, αλλά την «λέει» η πορεία της ομάδας. Μεταγραφές που δεν παίζουν. Κι αν παίζουν δεν είναι τα... λεφτά τους.

Μια ζωή τα ίδια, και επί Σαββίδη, όπως και πριν Σαββίδη. Κάθε χρόνο ξεκινάμε με... ελπίδες. Με μπόλικες μεταγραφές που χάνει το παιδί την μάνα του. Χαμένα λεφτά. Και δεν θα τον πεις χθεσινό τον Σαββίδη, είναι τέταρτη σερί σαιζόν στον ΠΑΟΚ που συνεχίζει να δουλεύει όπως το εκκρεμές. Μια έτσι, μια γιουβέτσι. Καμμία σταθερότητα.

Από τα ματς με Ξάνθη και Γιάννινα στα ματς με Βέροια και ΑΕΚ. Από Ολυμπιακό και Ηρακλή στον Παναθηναϊκό και πάλι άλλη εικόνα με Αστέρα. Ο γνωστός αιώνιος ΠΑΟΚ εδώ και δεκαετίες.

Διαβάστε ακόμα:

Οι γκάφες του Πογιέτ στο ΠΑΟ - ΑΕΚ 0-0