Ο ΦΥΣΣΑΣ ΕΠΕΙΣΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ!

πηγή: Intime
 

Η απόφαση, βέβαια, να τελειώσει ο Αναστασίου από τον Παναθηναϊκό είναι του Αλαφούζου. Ποιου άλλου; Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες αυτός που «έπεισε» τον πρόεδρο να καθαρίσει, επιτέλους, τον προπονητή ήταν ο Τάκης Φύσσας.

Όσο το αναβάλλεις, πρόεδρε, τόσο το χειρώτερο, είπε ο Φύσσας. Κι αυτό διότι ο Αλαφούζος ήταν πάντα διστακτικός, παρά την πίεση της εξέδρας, που όλο και γιγάντωνε, σε κάθε ευκαιρία σε βάρος του Αναστασίου, μετά τον αποκλεισμό από την Καμπάλα.

Γιατί ο Φύσσας επέμενε στην απομάκρυνση του Αναστασίου; Ασφαλώς γιατί αυτό θα ήταν το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό. Επειδή το «θέμα Αναστασίου» σέρνονταν στην ομάδα, άλλοτε πάγωνε, άλλοτε φούντωνε και δεν οφελούσε η αναβλητικότητα του Αλαφούζου.

Ο πάντα χαμογελαστός Τάκης Φύσσας τελικά τα κατέφερε να περάσει στο αφεντικό του μαγαζιού ότι «Δεν πάει άλλο με τον Αναστασίου». Όσο κι αν ήταν επιβεβλημένη η διακοπή συνεργασίας με τον Αναστασίου, κανείς δεν γνωρίζει αν χωρίς αυτόν ο Παναθηναϊκός θα πάει καλύτερα. 

Άλλο είναι το σίγουρο. Χωρίς πλέον την παρουσία Αναστασίου στον Παναθηναϊκό κερδίζουν χρόνο για μια ακόμα σαιζόν οι Φύσσας, Βόκολος.

Διαβάστε ακόμα:

Και για τον Αλαφούζο η εξέδρα θα αποφασίσει