ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

πηγή: Intime
 

Κατ' αρχήν. Μπράβο, χίλια μπράβο στον Ολυμπιακό, αλλά ακόμα δεν έχει προκριθεί. Ευτυχώς! Έτσι λέω εγώ. Και το λέω ολυμπιακά, όχι αντιολυμπιακά.

Θα μου πεις ότι είναι σπαστικό τέτοιες ώρες να μιλάς φιλοολυμπιακά για αποκλεισμό, να μην προκριθεί η ομαδάρα στους «16» τσάμπιονς ληγκ. Ναι, συμφωνώ, είναι σπαστικό. Μήπως, όμως, εκτός από σπαστικό και αντιπαθητικό και αντιγιορταστικό είναι το συμφέρον του Ολυμπιακού. Μια πορεία καλύτερη στην Ευρώπη μέσα από το γιουρόπα ληγκ, όχι το τσάμπιονς ληγκ. Μήπως.

Πόσες ελπίδες να έχει ο θρύλος αν περάσει στους 16 και κληρωθεί κόντρα σε μία από τις ομαδάρες της ανώτερης κλάσης απ' αυτόν; Θα σταματήσει εκεί το όνειρο, το πιθανότερο.

Αντίθετα, στο γιουρόπα ο Ολυμπιακός, λέω εγώ, έχει περισσότερες ευκαιρίες να διακριθεί ακόμα περισσότερο, ακόμα υψηλότερα στην Ευρώπη.

Έτσι λέω εγώ. Και ποια σημασία έχει, ρε, τι λέω εγώ, τι λες εσύ, τι λέει ο καθένας. Μία είναι η σημασία. Ότι γ@μ@ και δέρνει στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός. Τρία τρίποντα σερί είναι άπιαστο πράμα για ομάδα ελληνική.

Διαβάστε ακόμα:

Ποια Ντιναμό, η νίκη ήταν απέναντυ στο βάζελο