«ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ!

πηγή: Intime
 

Μεγάλη επιτυχία του Τραϊανού Δέλλα. Βρήκε αμέσως δουλειά. Και χωρίς να κτυπήσει αυτός την πόρτα καμμιάς ΠΑΕ, ούτε του Ατρόμητου με τον οποίο συμφώνησε μέχρι το τέλος της σαιζόν.

Ένας προπονητής που από την ΑΕΚ θεωρήθηκε ακατάλληλος επιτόπου πρόλαβε να τον εξασφαλίσει ΠΑΕ που θεωρείται επιπέδου play-off. Ο Ατρόμητος δεν είναι ομάδα πρωταθλητισμού, όμως έχει καθιερωθεί σαν υποψήφια πάντα να προκρίνεται στην τετράδα των play-off. Των ευρωμάχων.

Με τη συνεργασία του με τον Δέλλα ο Ατρόμητος «προκαλεί» την ΑΕΚ. Ότι έκανε λάθος στις εκτιμήσεις της για τον πρώην ποδοσφαριστή της. Σημασία έχει ότι αυτή είναι μια μείζονα δεύτερη ευκαιρία για τον Δέλλα. Να κερδίσει το στοίχημα ότι πράγματι είναι προπονητής για τις ομάδες κορυφής της σούπερ ληγκ.

«Βολικό» για τον Δέλλα ότι ο Ατρόμητος βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση, πιο χειρώτερα δεν γίνεται. Πραγματικά, η ΠΑΕ του Περιστερίου είναι μόλις ένα βήμα από το σκαλοπάτι που οδηγεί στην έξοδο από το μεγάλο πρωτάθλημα. Μόλις 9 βαθμοί σε 9 αγώνες με την χειρώτερη επίθεση, 6 γκολ, καλύτερη μόνον του ουραγού Πανθρακικού.

Διαβάστε ακόμα:

Μήπως πέρασε από το ταμείο ανεργίας ο Παούνοβιτς