ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ: ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Ένας Μαρινάκης σεισμοπαθής! Να περπατάει και συνεχώς να χάνει την ισορροπία του. Εκτός εαυτού. Να ρίχνει τα μπινελίκια της ζωής του στον Αλαφούζο. Και να κουτουλάει από τον θυμό του, από μια απίστευτη έκρηξη οργής, στους τοίχους και τα έπιπλα του γραφείου του.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αμέσως μετά το «2» στον Περιστέρι ξαναπυροβόλησε τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού. Μίλησε για συνωμοσία στημένη που έχει στο σημάδι τον Παναθηναϊκό. Και άφησε πάλι υπονοούμενα για όσα... πρόκειται να συμβούν στη Λεωφόρο. Στο ντέρμπυ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.

«Πρόεδρε» είπε ένας συνεργάτης του Μαρινάκη, «κάτι πρέπει να κάνουμε, ο φαλακρός πράκτωρ Θου Βου και Αλά Φου δεν πρόκειται να το βουλώσει. Έχω σχέδιο, αρχηγέ!».

Ποιο είναι το σχέδιο, ρώτησε ο Μαρινάκης, όταν κάπως χαλάρωσε, ξεφούσκωσε, βρέθηκε στα ίσα του. Και ο άλλος είπε επί λέξει στον αρχηγό:

«Να γίνει στο ντέρμπυ η σφαγή του αγίου Βαρθολομαίου από το κοράκι. Να μας αδικάει ο σφυρικτράκιας, να μη μας αφήνει να βάλουμε γκολ. Αν το καταφέρεις αυτό, αρχηγέ, τότε το σύμπαν θα πει ότι ο Αλά Φου μια ζωή σαλιαρίζει, ότι είναι μαλακίες αυτά που λέει, ότι ο Μαρινάκης είναι το κουμάντο της διαιτησίας».

Πώς αντέδρασε ο Μαρινάκης στο μεγαλοφυές, στο σατανικό σχέδιο του συνεργάτη του; Σηκώνει πρώτα το δεξί του χέρι ο χοντρός και τον μουντζώνει, και αμέσως μετά κολλάει μια μούντζα νταμπλ και με το αριστερό χέρι.

«Βρε μαλάκα, πώς να στήσω τον διαιτητή σε βάρος του Ολυμπιακού όταν δεν έχω καμμία σχέση με την διαιτησία!».

Διαβάστε ακόμα:

Ο Κόκκαλης του Μαρινάκη το άχυρο; Αποκλείεται