ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ»

πηγή: Intime
 

Ντροπή σου, ρε Μαρινάκη. Να στείλεις την ομάδα στον πόλεμο και εσύ να την αράξεις μπροστά στην τηλεόραση. Αυτό λέγεται προδοσία. Δειλία. Να εγκαταλείψεις τον Ολυμπιακό στην πιο επικίνδυνη εξόρμηση. Κόντρα στον αιώνιο εχθρό, τον πούστη τον Παναθηναϊκό.

«Όχι, δεν θα έρθω στην Λεωφόρο» είπε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού. «Θα δω το ματς στο σκάφος...» είπε στους συνεργάτες του. Στο κότερό του, όχι όπως πέρυσι πρώτος στη μάχη, άφοβος και ατρόμητος στο στρατόπεδο του αντιπάλου.

Θυμίζω ότι στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός της περασμένης σαιζόν ο Μαρινάκης το έκανε μπουρδέλο το ντέρμπυ. Και τον αγώνα πήρε στα χαρτιά και τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών ο Παναθηναϊκός. Αυτό θα πει ηγετική παρέμβαση υπέρ του Ολυμπιακού. Φέτος;

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ό, τι και να πει, ό, τι και να κάνει δεν είναι εκείνος που θα βγάλει από τα ρούχα τους τους βάζελους. Που θα τους προκαλέσει ενάντια στον πούστη τον Ολυμπιακό. Το κόκκινο πανί είναι ο Μαρινάκης. Αυτόν να δουν μπροστά τους οι βάζελοι κι όλοι γίνονται ταύρος. Και ορμάνε στο υαλοπωλείο.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί στην Αθήνα δεν παίρνουν στα σοβαρά τον ΠΑΟΚ