Η ΠΑΡΑΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΠΥΡΑΜΙΔΑ»

 

Πρωτοακούσαμε για τις «Πυραμίδες» όταν οι Αλβανοί, επί πρώτης πρωθυπουργίας του αρχιαπατεώνα, κυρίως αρχιμαφιόζου Μπερίσα, είχαν βγει στους δρόμους και πυροβολούσαν με τα καλάσνικωφ. Επειδή όσα λεφτά είχαν μαζέψει στα ξένα και τα είχαν βάλει στις τράπεζες έγιναν αέρας σκέτος.

Το σύστημα «Πυραμίδα» εφάρμοζε και ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ Μιχάλης Τροχανάς στην εταιρεία ΣΟΕ. Όποιος γινόταν μέτοχος πλήρωνε ένα άλφα ποσό το οποίο του επιστρεφόταν επιτόπου, δηλαδή έφερνε στο ΣΟΕ ακόμα δύο μετόχους.

Θα ξεκαθαρίσει, λένε, εκτός των ημερών, εντός των μηνών, εντός των ετών, σίγουρα όχι εντός των προσεχών αιώνων η υπόθεση της παραδιαιτητικής οργάνωσης «Πυραμίδα». Τι κόλπο ήταν αυτό; Τα μέλη της οργάνωσης που την διεύθυναν δύο συγκεκριμένοι διαιτητοπατέρες «έδιναν» ματς σε δικά τους κοράκια, δηλαδή όριζαν αυτούς κι όχι κάποιους άλλους σε παιχνίδια.

Χαρτζηλίκι χοντρό είναι να σφυρίξει το κοράκι ένα παιχνίδι. Όποιος, λοιπόν, ήταν μέλος της «Πυραμίδας» οριζόταν να παίξει αγώνες, οι άλλοι ήταν στην πείνα και στην απ' έξω.

Κυκλοφορούν διάφορα. Ότι υπάρχουν στοιχεία. Όχι μόνον θα γίνουν καταθέσεις από διαιτητές εκτός Πυραμίδας. Θα δείξει.

Διαβάστε ακόμα:

Με τον Κάκο ο Ιβάν θα δείξει ότι είναι αφεντικό