Ο ΠΑΠΠΑΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ ΞΟΡΚΙΣΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ!

 

Μεγάλη απόφαση του διαιτητή Ανδρέα Παππά, άσχετο αν δεν ήταν όλη δική του. Στα χαρτιά αυτός φέρεται να αποφάσισε να μη γίνει, να μη ξεκινήσει κάν το ντέρμπυ Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός. Όλοι άλλοι κρύφτηκαν πίσω από το κοράκι. Οι υπουργοί με τα παχειά τα λόγια, οι μπάτσοι με πλάκα τα γαλόνια, και βέβαια ΕΠΟ, σούπερ ληγκ και σια.

Τελικά, ο Παππάς αφού… εξομολόγησε το ντέρμπυ, αφού «άκουσε» από την κερκίδα, διότι στην πραγματικότητα αυτή αποφασίζει, η αναρχία της εξέδρας, λέω λοιπόν ότι ο διαιτητής αφού διαπίστωσε ότι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο δεν επιτρέπει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, τον ακύρωσε.

Δύο φωτοβολίδες «βρήκαν» παίκτες του Ολυμπιακού, τους Φινμπόγκασον και Μιλιβογεβιτς. Πολύ πριν ξεκινήσει το ματς, όταν οι παίκτες του πρωταθλητή βγήκαν για ζέσταμα. Σκέψου να σκοράριζε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπυ. Τι θα γινόταν;

Να, γιατί λέμε ότι ο διαιτητής πήρε μεγάλη απόφαση να μη γίνει το παιχνίδι. Πολύ σωστά έπραξε. Δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε και να δούμε Παναθηναϊκό- Ολυμπιακό. Μπορεί να τα καταφέρουμε, ένα τέτοιο ντέρμπυ να το χορτάσουμε σε ατμόσφαιρα πολιτισμένη μετά από 200 χρόνια τούρκικα.

Διαβάστε ακόμα:

Το άλογο της επανάστασης