ΓΛΥΤΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΕΣΙΕΝ ΜΕ ΤΗ ΒΑΒΟΥΡΑ

πηγή: Intime
 

Πριν από το ντέρμπυ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού ο αποδυτηριάκιας έγραψε δύο πράγματα. Και τα έγραψε έγκαιρα, πριν ακόμα αρχίσουν να συζητιούνται. Πρώτον, ότι ο Μαρινάκης δεν θα πάει αυτή τη φορά στη Λεωφόρο. Έτσι κι έγινε.

Το δεύτερο ήταν πως ο Εσιέν δεν θα είναι στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού και άσε να αναφέρουν το αντίθετο τα ρεπορτάζ. Τελικά, πριν ξεκινήσει το παιχνίδι ανακοινώθηκε ότι ο παικταράς από την Γκάνα θα είναι στην ενδεκάδα. Το απίστευτο! Το δούλεμα.

Ασφαλώς και διαψεύδεται ο αποδυτηριάκιας στην περίπτωση που γινόταν το παιχνίδι, αφού ο Εσιέν θα βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο. Να, όμως, που επιμένω ότι αυτό ήταν δούλεμα. Τι εννοώ ακριβώς;

Ότι ο Εσιέν πράγματι θα ξεκίναγε το ματς αλλά στην πορεία το θεωρώ αδύνατον να συνέχιζε μέχρι το τέλος. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Παίκτης εγχειρισμένος με αποχή πολλών μηνών, να εμφανίζεται... πανέτοιμος σε ντέρμπυ άγριο και σκληρό. Εκείνο που δεν ξέρω, που κανένας δεν θα μπορούσε να προβλέψει είναι πόσο χρόνο θα έπαιζε ο Εσιέν. Επτά λεφτά, 17, 27; Ευτυχώς για το παλληκάρι που το ντέρμπυ δεν έγινε. Γλύτωσε. Όπως γλύτωσαν κι εκείνοι που ήθελαν να τον παρουσιάσουν υγιή στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε ακόμα:

Να χαίρονονται τους τζιχαντιστές της εξέδρας