Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΦΑΓΕ ΧΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ

πηγή: Intime
 

Έγιναν αυτά που έγιναν στη Λεωφόρο. Μόνα τους έγιναν, στημένα ήταν όπως λένε οι πονηροί και προχωρημένοι, που να ξέρεις. Εμείς, δηλαδή, οι άσχετοι, που βρισκόμαστε στο σκοτάδι και δεν παίρνουμε πρέφα τι γίνεται στο παρασκήνιο, δεν το ξέρουμε αν ήταν οργανωμένο σχέδιο να μη ξεκινήσει το ντέρμπυ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού. Αν, δηλαδή, ο Μαρινάκης είχε βάλει το χέρι του, διότι αυτός που διαμαρτύρεται, επειδή δεν έγινε το ματς είναι ο Αλαφούζος.

Παρακάτω. Δεν γίνεται το ντέρμπυ και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού λέει «Σκέπτομαι να παραιτηθώ». Και μετά από λίγες ώρες, αφού το σκέφθηκε, το αποφάσισε. Παραιτούμαι.

Και, τελικά, ο Αλαφούζος, όπως αναμενόταν άλλωστε, δεν παραιτήθηκε. Αναρωτιέσαι. Κάνει πλάκα; Σε καμμία περίπτωση. Κάνει παιχνίδι; Αν ναι,για ποιο λόγο.

Κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει περισσότερο από τον ίδιον τον Αλαφούζο, αν... μπορούσε να παραιτηθεί. Αφού, λοιπόν, είναι κομματάκι απίθανο, καθόλου εύκολο να φύγει με μια καληνύχτα από τον Παναθηναϊκό, τότε γιατί δημοσιοποίησε με τρόπο ηχηρό την... παραίτησή του;

Εκτός κι αν συμβαίνει το άλλο. Δεν ήθελε να περάσει του Μαρινάκη. Είχαμε πει ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήθελε να φάει τέσσερις. Τους δύο προπονητές και τα δύο αφεντικά ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. Τα κατάφερε με τους Δέλλα και Αναστασίου και αμέσως μετά είχε σειρά ο Αλαφούζος, για να μείνει στο τέλος μονον ο Μελισσανίδης.

Ο Αλαφούζος, λοιπόν, δεν αποκλείεται να εκτίμησε ότι δεν έχει θέση άλλο στον Παναθηναϊκό, ότι προς το συμφέρον της ομάδας είναι να παραιτηθεί. Δεν το έκανε, όμως, για να την σπάσει του Μαρινάκη.

Διαβάστε ακόμα:

Το κοροϊδιλίκι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού