ΧΑΣΑΜΕ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΑΛΑΦΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟ ΑΓΚΑΖΕ

πηγή: Intime
 

Και η ΚΑΕ, γράψανε, ήταν υπέρ της διαδήλωσης που θα διοργάνωνε η ΠΑΕ. Τι θα πει ΚΑΕ, για να ξέρουμε τι λέμε; Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Κανένας άλλος και τίποτα άλλο δεν σημαίνει ΚΑΕ, δηλαδή η ανώνυμη εταιρεία του καλαθοσφαιρικού Παναθηναϊκού.

Δεν εκπροσωπεί κόσμο η ΚΑΕ, άλλωστε ούτε η ΠΑΕ. Αυτές είναι εταιρείες, επιχειρήσεις, δεν είναι ο λαός του Παναθηναϊκού. Τον κόσμο της ομάδας τον εκπροσωπεί το όνομα και το σήμα του Παναθηναϊκού. Τους παναθηναϊκούς τους εκφράζει η πράσινη φανέλλα με το τριφύλλι, όχι η ΠΑΕ, η ΚΑΕ, η ΛΑΕ, η ΜΑΕ, η ΣΑΕ, όποια αρχικά γράμματα συνθέτουν τη μορφή της όποιας εταιρείας που εμπορεύεται την Ιστορία του Παναθηναϊκού.

«Όλοι οι γνήσιοι Παναθηναϊκοί, επώνυμοι και μη, οφείλουμε να συμμετάσχουμε στο συλλαλητήριο» ανέφερε στο φιρμάνι του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Και επειδή ο μεγαλομέτοχος του μπασκετικού Παναθηναϊκού δεν είναι λόγια αέρα πατέρα σα γνήσιος οπαδός θα ήταν παρών στη διαμαρτυρία «σε όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Από δεξιά του Αλαφούζου θα διαδήλωνε ο Γιαννακόπουλος με τη ντουντούκα στο στόμα ή, θα βρισκόταν στα αριστερά του προέδρου της ΠΑΕ; Πάντως, στην πρώτη γραμμή της πορείας. Χάσαμε το σκηνικό με τη ματαίωση της ειρηνικής διαδήλωσης.

Διαβάστε ακόμα:

Επίθεση Κοντονή στον Αλαφούζο