4-0: ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ!

πηγή: Intime
 

Δεν έγινε ποτέ το παιχνίδι της Μπάγερν με τον Ολυμπιακό. Είναι σαν να μην έγινε. Ο σοβαρός δεν ασχολείται με ένα χαμένο από χέρι ματς. Απλώς το παρακολουθεί για ιστορικούς λόγους. Δεν τρέχει κάστανο που η θρυλάρα έφαγε τέσσερα από τους Γερμανούς. Αναμενόμενο ήταν κι ας λέγανε μερικοί χοντρομαλακίες πριν ξεκινήσει.

Κανένα πρόβλημα. Ο μαλάκας τον παίζει με δεξί κι αριστερό χωρίς να πληρώνει τον λογαριασμό. Αυτόν θα έπρεπε να φορολογήσει ο Τσίπρας και να αφήσει στην ησυχία τους τα γεροντάκια που τους τσουρνεύει τη σύνταξη με συχνότητα Κατρούγκαλου.

Τι είπε ο μαλάκας; 1-1 θα λήξει το ματς γιατί βολεύει και τις δυο ομάδες η ισοπαλία ώστε να περάσουν αμφότερες στην επόμενη φάση. Ο μαλάκας δεν πρόκειται να σκεφτεί πως η Μπάγερν αυτή τη στιγμή μπορεί να ισοπεδώσει στην έδρα της ακόμα και την Μπαρτσελώνα που έριξε το Σάββατο τεσσάρα στην Ρεάλ στη Μαδρίτη και πριν λίγο εξάρα στη Ρόμα. Οταν υπάρχει sold out δεν μπορεί ο Γκουαρδιόλα να σφυρίξει στους παίκτες του να το πάνε στο χαλαρό.

Αλλά είπαμε. Ο μαλάκας είναι μαλάκας. Και δεν μιλάω για τον άρρωστο Ολυμπιακό που μπερδεύει αυτό που θέλει με την πραγματικότητα.

Να μιλήσουμε για την πραγματικότητα. Ο Ολυμπιακός τα πήγε καλύτερα απ' ότι η Αρσεναλ λίγες ημέρες πριν στο ίδιο γήπεδο. Και στο σκορ και στη συνολική εικόνα. Και το αναφέρω αυτό γιατί οι αγώνες έδειξαν πως η πραγματική αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι η αγγλική ομάδα κι όχι βέβαια η Μπάγερν. Απέναντυ στην ομάδα του Βενγκέρ ο Ολυμπιακός θα πρέπει και καλά να παίξει και αποτέλεσμα να πάρει.

Ο ίδιος ο Ολυμπιακός με την πορεία του στον όμιλο κέρδισε το προνόμιο να συναγωνίζεται την Αρσεναλ και να την έχει από κάτω. Πριν την έναρξη των αγώνων, αντίπαλός του ήταν η Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τη θεση του Γιουρόπα. Σημαντική πρόοδος. Γι΄αυτό σας λέω. Το ματς στο Μόναχο δεν έγινε ποτέ.

Διαβάστε ακόμα:

Κατεβάστε τα ρολά στο πρωτάθλημα τώρα!!!