Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΠΡΩΤΗ ΦΙΡΜΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ

πηγή: Intime
 

Έχουν πάθει πλάκα με τον Κοντονή Σταύρο όλοι οι συριζαίοι υπουργοί και υφυπουργοί. Και ποιος δεν θα ήθελε να ήταν στο βιτρινάτο πόστο του ψιλομουσάτου δικηγόρου, ενός πρώην κομουνιστή, νεολαίου πολιτικοποιημένου, ενός άλλου καταντήματος της κομματικής πιάτσας. Με μια άλλη κουβέντα όλοι οι άλλοι σύντροφοι του κυβερνητικού θιάσου ζηλεύουν τη θέση του υφυπουργού αθλητισμού επειδή είναι και γαμώ τη λεζάντα.

Φοβερό, ε; Ένας κρατικός λειτουργός, λέω για τον Κοντονή Σταύρο, να μην κάνει τίποτα, να μην παράγει έργο και κάθε μέρα, μα κάθε μέρα να τον τοποθετούν στη σέντρα της καθημερινότητας.

Και δώστου μπλα-μπλα. Εμείς είμαστε υπέρ της κάθαρσης, βάζει την κασέτα ο Κοντονής Σταύρος, και εξασφαλίζει δημοσιότητα διότι το ποδόσφαιρο πάντα παίζει πολύ δυνατά στην Ελλάδα. Κι όταν λέμε ποδόσφαιρο δεν εννοούμε το ίδιο το ποδόσφαιρο, αλλά την κάργα μαστούρα του οπαδισμού που παράγουν οι ομάδες.

Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Οι άρρωστοι δεν αγαπάνε τις ομάδες τους επειδή είναι καλές ποδοσφαιρικά, ηθικά. Μη ξεφεύγουμε. Λέμε για την υπουργάρα.

Η καλύτερή του, λοιπόν, για τον Κοντονή Σταύρο όσο ο Παναθηναϊκός τα 'χει βάλει με τον Ολυμπιακό. Όσο ο Αλαφούζος κάνει το δικό του προσωπικό παιχνίδι. Με το ζόρι αναδεικνύουν πρωταγωνιστή τον... Κοντονή. Δήθεν γι' αυτά που κάνει. Γι' αυτά που δεν κάνει.

Παραμύθια. Τίποτα δεν κάνει ο Κοντονής Σταύρος. Τίποτα, δηλαδή, δεν είναι σε θέση να κάνει. Ούτε καλό, ούτε κακό. Μια ανύπαρκτη ιστορία είναι. Της πλάκας κατάσταση.

Έλα, όμως, που βολεύει τον Αλαφούζο να ζωγραφίζει σκηνικά διαπλοκής Μαρινάκη-Κοντονή. Φοβερό, ε! Η δικαιοσύνη να «δείχνει» αρχικουμανταδόρο του παρασκηνίου τον Μαρινάκη από τη μία και από την άλλη ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού να θεωρεί γραφικό τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού. Έτσι πάει. Αν ο Μαρινάκης περιμένει αβάντα από τον... Κοντονή, τότε ο εφοπλιστής είναι νούμερο.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν είναι ανεγκέφαλοι αυτοί με τις φωτοβολίδες