Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΛΕΕΙ «ΝΑΙ» ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ!

πηγή: Intime
 

Αν γίνει κι αυτό, δεν ξέρω αν θα αποτελεί δικαίωση του Παναθηναϊκού που συνεχίζει να ζητάει να διεξαχθεί το ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό. Αν, δηλαδή, θα αποφασιστεί να ικανοποιηθεί το αίτημα του Αλαφούζου να οριστεί το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Πόσο, όμως, θα αισθάνεται δικαιωμένος ο Παναθηναϊκός που φόρα παρτίδα έχει ενοχοποιήσει τη ματαίωση του ντέρμπυ αν προλάβει να συμφωνήσει ο Μαρινάκης στην «πρόκληση» του Αλαφούζου. Να γίνει κανονικά το παιχνίδι στην Λεωφόρο.

Κάτι τέτοιο άκουσα. Ότι ο Μαρινάκης όχι σαν πρόεδρος του Ολυμπιακού, αλλά σαν άλλος φίλαθλος, διότι... απαγορεύεται η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο στον μεγαλομέτοχο, είναι στο τσακ να δηλώσει «Ναι» στην πραγματοποίηση του ντέρμπυ.

«Γιατί να μην κάνουμε κι εμείς παιχνίδι επικοινωνιακό, όπως ο Αλαφούζος» είπε ο ένας χοντρός στον άλλον χοντρό. «Όχι, να κάτσουμε μακρυά, αν βγει ο πρόεδρος και πει Συμφωνούμε να γίνει το ντέρμπυ, τότε θα είναι σα να προκαλούμε. Ας αφήσουμε τα όργανα να αποφασίσουν». Αυτή είναι η άλλη εισήγηση στον Μαρινάκη, ο οποίος όμως δεν κρατιέται, ακόμα και στη φούρια της ρεβάνς με την Μπάγερν, να δείξει ότι δεν φοβάται αγωνιστικά τον Παναθηναϊκό.

Θα γίνει το ντέρμπυ η ματαίωση του οποίου δεν μας έχει... ξενερώσει; Θα αποφασίσει ο εξυγιαντής Κοντονής Σταύρος. Και η απόφασή του είναι να μην... παρεμβαίνει στα όργανα.

Διαβάστε ακόμα:

Μαρινάκης, Κοντονής μίλησαν, άσχετα με το ντέρμπυ