ΕΚΠΛΗΞΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΔΕΒΕΤΖΗ!

πηγή: Intime
 

«Βόμβα!». Ποια είναι η βόμβα, ρε παιδιά; «Βόμβα» ο ένας, «βόμβα» ο άλλος, για «βόμβα» μιλάνε όλοι οι άσχετοι, κι αν δεν είναι άσχετοι παριστάνουν τους άσχετους κι αυτό είναι που σου την σπάει.

Ντοπαρισμένη η Πηγή Δεβετζή. Αυτή είναι η… μπόμπα. Ούτε αγιοβασιλιάτικο μπαμ από παιδικό πιστόλι είναι η... απίστευτη είδηση. Ότι μια ολυμπιακού επιπέδου αθλήτρια είχε μπουκωθεί. Απεναντίας, η έκπληξη, η γκραν σουξέ έκπληξη είναι ένας παγκόσμιος πρωταθλητής, ένας ολυμπιονίκης, ένας ρέκορντμαν κόσμου να μην είναι λερωμένος.

Δεν μιλάμε για την κυρία Πηγή Δεβετζή, προσωπικά. Κρίνουμε τα μήντια στην Ελλάδα και τις αθλητικές αρχές με την υποκριτική τους στάση. Το ντόπιγκ είναι καθεστώς στον αθλητισμό σήμερα. Χωρίς εξαίρεση! Νόμος άγραφος. Οι πάντες το γνωρίζουν, χωρίς να φαρμακωθεί ο αθλητής δεν ανεβαίνει στο βάθρο.

Εγώ σκέπτομαι τους Έλληνες πολίτες, εκείνους τους φορολογούμενους πατριώτες που δεν γουστάρουν το ντόπιγκ και το πληρώνουν, θέλουν, δεν θέλουν. Επειδή το κράτος έχει αποφασίσει να ενισχύσει οικονομικά τον πρωταθλητισμό, δηλαδή τα έξοδα ντοπαρίσματος.

Και βγαίνουν οι διάφοροι Κοντονήδες, σημερινοί και χθεσινοί και καταδικάζουν το... ντόπιγκ, ενώ σε κάθε διεθνή ελληνική επιτυχία πρώτοι βγαίνουν να δώσουν συγχαρητήρια. Α, να χαθείτε.

Διαβάστε ακόμα:

Τα ουίσκια και οι πόρνες της ασωτείας