ΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ

πηγή: Intime
 

Παραμύθια από τη γκλάβα τους. Ποιος είναι ο επόμενος μετά τον Αλαφούζο στον Παναθηναϊκό. Κάτι πρέπει να γράψουν, το σηκώνει το σκηνικό στην ομάδα. Δεν πάει καλά ο Παναθηναϊκός, μ' άλλον πρόεδρο, μάλιστα με κάποιον που θα σπρώξει λεφτά, τα πράγματα θα καλυτερεύσουν. Και ποιος είναι αυτός ο... άλλος και για ποια... πακέτα μιλάνε;

Δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα του Παναθηναϊκού. Το μόνο που υπάρχει είναι η πολύ άσχημη κατάσταση στο ταμείο της ΠΑΕ. Άρα, δεν πλησιάζει κανένα κορόιδο. Αυτοί, άλλωστε, που πλασάρουν παραμύθια προς τα εκεί το πάνε. Ότι υπάρχουν κορόιδα που περιμένουν πώς και πώς να πάρουν τη θέση του Αλαφούζου.

Να συμβιβαστούν στον Παναθηναϊκό με τον Αλαφούζο. Αρέσει, δεν αρέσει. Και μην τολμήσουν και τον ξαναβρίσουν. Εντάξει, ο άνθρωπος δεν θέλει να φύγει, όμως έστω και σεμνά αν θα ρίξουν κανένα σύνθημα από την εξέδρα μήπως την κάνει. Μην τη δει ανάποδα και τους παρατήσει. Επειδή δεν υπάρχει άλλος.

Όσο το μαγαζί είναι χρεωμένο τόσο περισσότερο θα γίνεται κατεστημένο ο Αλαφούζος. Αυτός πολεμάει καλύτερα τον... Μαρινάκη. Ο επόμενος στον Παναθηναϊκό θα ξέρει να παίξει το ρόλο του εξυγιαντή του πρωταθλήματος, όπως ο καναλάρχης; Ξυπνήστε, σκουπίστε τις τσίμπλες.

Διαβάστε ακόμα:

Αλαφούζος και Κοντωνής το κολομπάρεψαν