ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

πηγή: Intime
 

Σήμερα θα εκδικαστεί, σε πρώτο βαθμό, η πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Παναθηναϊκού για όλα όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο στη Λεωφόρο με συνέπεια να μη διεξαχθεί το ντέρμπυ Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Αντιληπτό ότι συνεχίζεται κανονικά το έργο. Της δυσφήμησης του ποδοσφαίρου το έργο.

Αυτό είναι το έργο. Ό,τι παίζεται στις δικαστικές αίθουσες είναι σε βάρος του ποδοσφαίρου. Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, σε βάρος του πρωταθλήματος, σε βάρος των προέδρων των ΠΑΕ. Στο έργο, λοιπόν, δίνεται συνέχεια από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και θα ακολουθήσει η φάση σε δεύτερο βαθμό, με ό,τι θα συνοδέψει τις εξελίξεις της υπόθεσης σε βάρος του Παναθηναϊκού. Αλήθεια ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας που θα αποφασίσει και ο οποίος ήταν παρών στη Λεωφόρο είναι στημένος;

Να σου πω. Και στημένος να μην είναι, σίγουρα ο άνθρωπος είναι επηρεασμένος. Μ΄όλα αυτά που γαυγίζει ο Αλαφούζος. Μ' όλα αυτά που τσαμπουνάνε από την άλλη πλευρά, των γάβρων με το δικό τους οπλοστάσιο στα μήντια.

Άνθρωπος είναι ο δικαστής, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Όσο επαγγελματίας να ξηγηθεί, και με συνείδηση καθαρή δεν τον αφήνει ελεύθερο η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, που λένε. Για μπες στη θέση του.

Είναι και το άλλο. Ρίχνει μια ποινή χάδι στον Παναθηναϊκό. Εφαρμόζει το γράμμα του νόμου. Ό,τι κι αν αποφασίσει σύμφωνα με το εδάφιο τάδε και το εδάφιο δείνα του πειθαρχικού κώδικα, πάντα κάποιοι θα πουν ότι ήταν μιλημένος ο κύριος εισαγγελέας. Για μπες στη θέση του.

Αν καθαρίσει ο Παναθηναϊκός θα «επιτρέπονται» οι φωτοβολίδες, όμως μόνον εναντίον… ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας. Αν τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών ο Παναθηναϊκός, τότε θα κάνει τον πραγματικό πόλεμο στη βία ο... Κοντονής Σταύρος. Αν δεν τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός, τότε όλοι πρέπει να συγχαρούν τον Σύριζα που με τη δική του κυβέρνηση τα όργανα λειτουργούν και δεν κωλομπαρεύουν.

Είπαμε. Μπέρδεμα. Και στη μέση ο δικαστής, που θα βγάλει το φίδι από το λάκο με τα κωλοδάκτυλα.

Διαβάστε ακόμα:

Αλαφούζος σε Κοντονή: Να μην τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός